Всичко за Тестис Композитум

Описание за Тестис Композитум

Testis Compositum е инжекция. Той включва редица специализирани компоненти (включително животни, растения, минерали и suis-орган), които са прикрепени към мъжките полови жлези или към тъканите и органите, от които зависи нормалният механизъм на тяхното функциониране.

Въпросното лекарство е уникално в областта на регулирането и възстановяването на дейността на мъжките полови жлези, тоест няма абсолютно никакви аналози по своето фармакологично действие. Отзивите на клиентите и експертите на Testis Compositum го определят като изключително ефективно и безопасно лекарство.

Структура на Тестис Композитум

Всяка ампула от лекарството съдържа следните активни съставки: testis suis D4, embryo suis D8, glandula suprarenalis suis D13, calium picrinicum D6, женшен D4, damiana D8, caladium segunum D6, cor suis D8, cortisone D13, sacred D6, saclenium D10, stleninum D10, stleninum D10, stleninum D10 phosphoricum D6, cantharis D8, curare D8, петнист бучиниш D28, клубообразен D28, фосфор D8, diencephalon suis D10, магнезиев фосфат D10, phospicurum phosphorum D10, phospicurum D1osphorum 8 D10, киселина а. Като допълнителни компоненти присъстват вода и изотоничен (0,9%) разтвор на натриев хлорид.

Показания за употреба

Определени са редица условия, при които се използва Testis Compositum. Описанието на лекарството съдържа следните индикации за употребата на това лекарство: метаболитни нарушения в мъжкото тяло (причината може да бъде постоянна силна умора, значителна мускулна слабост, до дистрофия, изтощение от всякакъв произход и други), както и както и всякакви нарушения във функционирането на мъжките полови жлези ( Такива нарушения включват заболявания като аденом на простатата, импотентност, причинена от различни причини, уринарна инконтиненция и ускорена еякулация).

Ползи от използването

Отзивите на Тестис Композитум са силно препоръчителни, тъй като това лекарство ефективно подобрява функционирането на мъжките полови жлези, подобрява редица показатели на спермограмата, значително подобрява качеството на живот и подобрява прогнозата за съществуващи заболявания. Въпросното лекарство няма аналози в своята област, докато е съвместимо с други лекарства. Може да се лекува достатъчно дълго, за да се възстанови.

Фармакологичен ефект

Съставът на въпросното лекарство включва повече от двадесет и три различни компонента, които са специално направени и комбинирани в уникално хомеопатично лекарство. Действието на лекарството е насочено към регенерация на хомоложната тъкан, подобряване на контрола на вегетативните функции на тялото, коригиране на негативните ефекти от използваната преди това глюкокортикостероидна терапия, възстановяване на работното състояние на кората на надбъбречната жлеза. и благоприятното протичане на окислително-редукционните процеси и метаболизма на витамин С и активирането на функциите на мъжките полови жлези.

Както сочат свидетелствата на Тестис Композитум, прегледи, включително тези на специалисти, поради комбинацията от уникални свойства на съставните му компоненти, лекарството има следния общ ефект върху организма: антиоксидантно, трофично, вазодилататорно, противовъзпалително, регенериращо по отношение към мъжката генитална тъкан, регулиране и стимулиране на функцията на тестисите, детоксикация на матрицата на цялото мъжко тяло като цяло.

Лекарството „Testis compositum“: страничен ефект

Повечето лекарства имат редица условия, при които би било опасно да ги използвате. Ако говорим за безопасността на лекарството Testis Compositum, инструкциите за употреба, прегледите подчертават, че то няма абсолютно никакви странични ефекти. Този факт радва потребителите. Можете да използвате лекарството Testis Compositum за зачеване без никакъв страх. Противопоказания за употребата на лекарството също липсват. Това лекарство може да се използва от всеки мъж, независимо от текущото му състояние или медицинска история.

Testis Compositum вече се превърна в истинско спасение за много двойки, които искаха да имат деца. Курсът на лечение с лекарството помогна на хиляди мъже да установят нормалното функциониране на половите си жлези и в резултат на това осигури възможността за оплождане. Както специалистите по семейно планиране, така и потребителите силно го препоръчват.

Уникален, ефективен, безопасен

По този начин определят прегледите на лекарството Testis Compositum. За зачеването вероятно няма по-безопасно лекарство, което да установи механизма на работа на мъжките полови органи.

Разбира се, има възможности за значително повишаване на ефективността на лекарството, като подготвите тялото си. Как? Важно е бъдещият баща да се откаже от предишните лоши навици възможно най-скоро (независимо дали става дума за тютюнопушене, злоупотреба с алкохол или употреба на още по-опасни вещества). Също така е необходимо да се развият добри навици.

Става дума за хранене, пиене и спорт. Правилната диета ще даде възможност на тялото да поеме от храната всички необходими микроелементи, витамини и минерали за нормалното си функциониране и успешна борба с болестите, които в момента са тревожни.

Също така е важно да консумирате достатъчно количество чиста питейна вода (минималната дневна доза за възрастен е два литра) и, ако е възможно, да я замените с възможно най-малко други течности, независимо дали е кафе, чай или сок.

Редовната интензивна физическа активност

ще осигури добро кръвообращение, както и свободен лимфен поток, което неминуемо ще се отрази положително на състоянието на тялото на мъжа. Не пренебрегвайте прехода към здравословен начин на живот, особено в периода, когато семейството планира да има дете. Фактът, че само състоянието на тялото на майката влияе върху здравето на бебето, е досадно погрешно схващане. И двамата родители са отговорни за това, което инвестират в бъдещия багаж на здравето на детето. Затова мъжете също трябва да предприемат тази сериозна стъпка с цялата отговорност.

Изберете висококачествени лекарства, които няма да ви навредят, и се насладете на възможността да живеете в нова роля – ролята на родител!