Домашен фитнес за родители, които тренират вкъщи

Най-добрите уреди за домашен фитнес за: родители, които тренират вкъщи

Постелка за йога

Постелката за йога е фитнес уред от съществено значение за родителите, които остават вкъщи. Също така е чудесно за пилатес, стречинг, коремни преси, дъски и др. Постелката за йога ви позволява да тренирате удобно на пода.

Гири

Тренирайте мускулите в сърцевината, гърба и долната част на тялото, като глутеусите, квадрицепсите и подколенните сухожилия с упражнения. Гирите са страхотен фитнес уред за изграждане на мускули и повишаване на вашите кардио фитнес нива, всичко това от комфорта на дома.

Регулируеми дъмбели – домашен фитнес

Регулируемите дъмбели са един  от най-добрите фитнес уреди, които да включите в домашния си фитнес. Те са компактни и не заемат много място и могат да се поставят във всяка стая – което ви позволява да държите под око децата. Наличието на регулируеми дъмбели ви позволява да добавяте или намалявате тежестта в зависимост от упражнението, което правите.

Бягаща пътека

Бягащата пътека е чудесен начин да започнете сърдечно-съдови упражнения, които са важни за здравето на сърцето и цялостното благосъстояние – особено за вашето психическо здраве, докато отглеждате деца и сте у дома с тях по цял ден. Това също е удобна и гъвкава опция, защото можете да ходите или да бягате със собствено темпо, в собственото си време и в уюта на собствения си дом.

Това може да бъде особено привлекателно, ако не можете да оставите децата вкъщи, докато ходите на фитнес, или ако фитнесът ви не предлага дневни грижи. Нямате време или желание да отидете на фитнес или ако живеете в район с лошо време. Бягащите пътеки също са добър избор за хора, които са начинаещи в бягането. Осигуряват мека повърхност и ви позволяват да контролирате темпото и интензивността си.

Преносима пейка

Преносимата пейка е задължителен фитнес уред за родителите, които остават у дома. Те са супер гъвкави и можете да завършите цяла рутинна тренировка от едно място! От преси с дъмбели до флайсове и спускания на трицепс, степ-ъпи, разделени клякания и други, лежанката може да направи всичко. Преносимата пейка е удобна, защото може лесно да се мести и съхранява, което я прави добър избор, ако имате ограничено пространство в домашната си фитнес зала или искате да тренирате, където и да са децата.