Евтините полипропиленови килими – продължение

Купчината е подложена на деформация и не се възстановява добре (не е препоръчително да поставяте тежки мебели върху такива килими). За разлика от килимите от естествени материали, полипропиленовите килими не са екологични. Не се препоръчва да се използва в близост до източници на огън и високи температури (например близо до камина). Тъй като полипропиленовите килими започват да се топят при температури над 150 градуса по Целзий. Не се препоръчва да избивате праха от полипропиленови килими в окачено състояние (например на напречна греда). Tъй като те могат да загубят формата си.

Грижа за евтините полипропиленови килими

Почистването на евтините полипропиленови килими не е трудна задача. Тъй като влакната в този тип килим не абсорбират мръсотия. При ежедневна употреба е достатъчно да почиствате с прахосмукачка полипропиленовия килим веднъж седмично. За да съберете малки отпадъци и прах от него, но по-сериозните замърсявания и петна могат да бъдат почистени по различни начини (използвайки домакински химикали за килими и импровизирани средства).

Когато почиствате или перете евтини килими от полипропиленово влакно, не е нужно да се притеснявате, че може да избледнее и да загуби своята привлекателност, но в същото време използвайте силни препарати за отстраняване на петна и почистващи препарати според инструкциите, като първо проверите ефекта им върху малък , незабележима част от килима.

Отзиви за евтините полипропиленови килими

Въз основа на многото отзиви в интернет за евтините полипропиленови килими, можем спокойно да кажем, че този тип килим е доста изгодна и практична покупка. Особено за апартаменти под наем, за детски стаи, като килим за кухнята или коридора. Тъй като тези евтини килимите имат атрактивен външен вид външен вид.

Можете лесно да изберете подходящ продукт от широка гама в магазините. Те са евтини, лесни за почистване и не са капризни при постоянна употреба.

Оставяме нашите отзиви за полипропиленовите евтини килими (техните плюсове и минуси) в коментарите към статията и ги споделяме в социалните мрежи, ако Ви е било полезно.