Ефектът от велоергометъра

Ако не искате да изучавате литературата за това кои мускули влияе моторът за упражнения, тогава се обадете на специалисти и задайте своите въпроси по темата. Те ще спестят Вашето време и пари, а вие ще изясните точките, които ви интересуват по време на приятен разговор с квалифициран мениджър.

Ефектът от велоергометъра

Ефектът от велоергометъра може да бъде много различен. Причината за това са различни нюанси, които в определен сценарий позволяват или да получат резултат, или не.

Например човек седи на този чудотворен симулатор и педали с различна скорост, намалява / увеличава съпротивлението, променя позите (седнал, стоящ), пие вода по време на клас и се храни правилно. Но тук е проблемът – да отслабне, той все още не работи.

Изглежда, че е направил всичко както трябва. И когато анализираме ситуацията, се оказва, че всичко беше наистина добре, с изключение на едно – тренировките се провеждаха веднъж на две седмици.

Ясно е, че в такава ситуация да приемем, че мазнините ще се стопят и дупетата ще се стегнат е като да чакаш сняг в средата на лятото в пустинята.

Други точки могат да бъдат пропуснати по същия начин: тренировките се провеждат, но храната се състои от бързо хранене или се спазва диетата, но интензивността на часовете е твърде ниска и т.н.

При правилния подход, упражненията на неподвижен мотор могат да дадат отличен резултат:

  • Подобряване на настроението и стреса.
  • Подобряване на състоянието на сърцето, както и на дихателната система.
  • Повишена издръжливост на тялото като цяло.
  • Корекция на фигура.
  • Комплект мускулна маса.
  • Загуба на излишно тегло.
  • Повишаване на тонуса на тялото като цяло.

Както можете да видите, тренировката на велоергометъра с подходяща екипировка, симулира колоезденето и е много полезна и също така доста проста.

Вашият коментар