Защо вашия склад се нуждае от уред за почистване на под

Почистване на складове. С просторния, тежък обем и денонощния характер на складовете, понякога може да е трудно да отделите на подовете си вниманието, което заслужават. И все пак с много износване на ежедневна база, почистването на пода на склада трябва да бъде висок приоритет. От разливи до следи от гуми до прах и отломки, подът на склада може да се превърне в опасна опасност, ако не сте внимателни. Ето защо чистите подове са важни и как можете да ги постигнете с помощта на подопочистваща машина.

Как да направите почистване на складове

Поддържането на подовете на вашето съоръжение чисти е от съществено значение за функционирането на безопасен, продуктивен склад, но това не става за една нощ. Отнема време и усилия, за да постигнете чистата работна среда, която желаете. Ето няколко съвета за правилно почистване на подовете на вашия склад:

Придържайте се към график

Редовното почистване на пода е най-добрият начин да поддържате вашия склад. Бъдете реалисти по отношение на това, от което се нуждае вашето съоръжение. Ако е седмично почистване, тогава планирайте време за това. Ако има нужда от няколко дни дълбоко почистване всеки месец, отделете време за тези дни за почистване. Обърнете внимание на вашите зони с по-висок трафик, където опаковъчните материали или отломките са склонни да се натрупват, и задайте вашите приоритетни задачи за почистване към ежедневен, седмичен или месечен график за почистване. Докато всяко складово пространство е уникално, открийте от какво се нуждае вашето конкретно съоръжение, за да свършите работата както трябва.

Бъди проактивен

Лесно е да оставите вашето съоръжение да се натрупва в мръсотия. И все пак е също толкова лесно да се почиства малко по малко, докато вървите. Малко усилия за почистване всеки ден помагат вашето съоръжение да бъде по-чисто с времето. Поставете кошчета за боклук и рециклиране във вашия склад за картон, опаковки, хартия и т.н., за да предотвратите натрупването на опаковъчни материали. Разделете зоните за почистване и отговорността. Разпределете различни зони на отделните лица и изяснете, че зоната трябва да бъде чиста до края на смяната. Ежедневното почистване на обикновени отпадъци, премахване на чаши за кафе или избърсване на разливи е абсолютна необходимост.

Използвайте уред за почистване на пода или скрубер

За голямо пространство често е необходима машина за почистване на пода на склад или скрубер за цялостно почистване на подовете на склада. Използването на правилното оборудване за почистване на складове не само Ви дава по-добро почистване, но също така увеличава вашата производителност, което води до по-високи продажби, по-високо качество на работа и по-малко задължения, които могат да ви струват много време. Индустриалните машини за почистване на подове и скрубери също дават на вашия склад издръжливостта и гъвкавостта, от които се нуждае вашето съоръжение.

Най-добрите уреди за почистване

За всяко уникално съоръжение има уникална машина за почистване на пода или скрубер. Между разнообразието от модели за ходене и возене, заедно с компактни, средни и големи размери, има машина за вашите специфични цели за почистване. Ето най-често срещаните машини за почистване на складови подове:

Метачка за почистване на под

Метачна машина за возене, прави метенето на пода изключително продуктивно. От първокласна хидравлична система, която повдига и спуска главните и страничните метли, до един от най-икономичните двигатели на пазара. Тази машина за подове на складове издига ефективността на разходите на ново ниво.

Метачка/Скрубер

Комбинирани метачни/чистачки, съчетават почистването на под на две различни машини.