Подходящи коледни подаръци за близки

Подборът на подходящи коледни подаръци за близките хора може да бъде чудесен начин да им изразите своята обич и благодарност по време на този специален празник. Ето няколко идеи за подаръци, които могат да направят техния празник още по-специален:

 1. Персонализирани подаръци: Разгледайте гравирани именни чаши, калъфи за телефони или ключодържатели, които ще направят подаръка уникален и специален.
 2. Кулинарни подаръци: Подарете им кутия с изискани деликатеси, шоколадови лакомства или селекция от висококачествени вина и шампанско.
 3. Книги: Изберете книги, които съответстват на техните интереси и предпочитания. Нова бестселърска книга или класическо произведение може да бъде прекрасен подарък.
 4. Мода и аксесоари: Разгледайте облекло, чанти, обувки или бижута, които съответстват на техния стил и вкус.
 5. Технологични подаръци: Ако обичат технологията, може да им закупите нов смартфон, таблет, безжични слушалки или други смарт устройства.
 6. Абонаменти: Подарете им абонамент за любима стрийминг услуга, музикален поток или списание, което обичат.
 7. За здраве и добро настроение: Ваучер за спа процедура, масаж или курс по йога може да им предостави релаксация и удоволствие.
 8. Домашни подаръци: Изберете декоративни вещи като картини, вази или свещи, които ще украсят тяхния дом.
 9. Подаръци за хобита и интересите им: Мислете за техните хобита и интереси и подарете нещо, което подкрепя тези страсти, като курс по готварство, комплект за рисуване или инструменти за музика.
 10. Активни подаръци: Ваучер за фитнес зала, абонамент за спорт или нов спортен инвентар може да стимулира тяхната активност и здравословен начин на живот.

Кои подаръци са най-подходящи?

1. Аксесоари за дома – хола или трапезарията

Декорацията и дребните детайли и аксесоари са нещата, които носят уют и превръщат къщата в дом. Изберете красиви аксесоари и малки орнаменти, които да подхождат на интериора на дома на получателя. Можете да изберете подарък за Коледа или предмет, който ще се използва през цялата година. Намерете най-добрите сделки онлайн или в магазините за продажба на дребно. Не забравяйте да използвате своите пластмасови и виртуални карти, за да плащате покупките си само за няколко секунди.

2. Дреха или аксесоар от любима марка – това винаги работи

Решихте ли да зарадвате любимите си хора с дрехи, бижута, чанта или други аксесоари? Това е много добра идея, ако сте сигурни, че познавате вкуса на човека, на когото подарявате. Бъдете внимателни, това е трудна задача, но не и невъзможна за изпълнение. Погледнете аутфита на човека, за да изберете най-подходящото облекло или аксесоар

3. Подарък ваучер за интересно изживяване – подарявате емоция на любимия човек

Друга идея за подарък за Рождество, който ще зарадва Вашите приятели и близки е да им подарите ваучер за невероятно изживяване. Изберете от голям избор от услуги, които ще донесат незабравими емоции на вашите близки, които ще намерите в интернет. За тези, които обичат спиращите дъха моменти, изберете нещо екстремно като бънджи скок, парашут, балон, рафтинг или флайборд. За тези, които предпочитат релакса, изберете подаръци като дегустация на вино, масаж или козметични процедури, конна езда, рисуване и вино и др.

4. Мигновена камера – знаете ли какво е това?

Телефоните и дигиталните фотоапарати несъмнено правят добри снимки, но си представете, че можете да ги държите в ръцете си веднага щом бъдат направени. Това вече е възможно благодарение на моменталните камери. Няколко секунди след като направите снимката, от камерата излиза малка хартиена снимка. Направете подарък за Коледа с такъв фотоапарат на любим човек и запечатайте заедно незабравимите празнични моменти.

5. Абонамент за онлайн платформа – това е оригинално

Друга идея за подарък за Коледа или Нова година, е абонамент за онлайн платформа. Изберете от хиляди платени онлайн платформи за забавление като:

 • онлайн платформа за слушане на музика
 • сайт за слушане на аудиокниги
 • стрийминг платформи за гледане на филми и сериали
 • платформа за онлайн игри и много други.

Подарете им месечен абонамент за уебсайт или приложение, които все още не са използвали. Ако им хареса, ще знаете какво да им подарите за Коледа за следващия повод – рожден де, имен ден или професионален празник.