Интересно относно трансфер Истанбул – Бургас

Средният брой пътници в междуградски трансфер Истанбул – Бургас е 32 души, което означава, че автобусът може да замести поне 30 автомобила!

Superbus, проектиран от холандски инженер, е най-бързият автобус в света, способен да достигне 250 км/ч. Жалко, че засега това е само прототип.

Пътуване от Турция до България с директен нощен влак. Времето за пътуване на ежедневния нощен влак Истанбул – София е 12 часа. Билетите за влак започват от 29 евро.

Истанбул е добре свързан с влак с други турски градове. Ако пътувате от Истанбул към Варна или Бургас, директният автобус може да е по-бърз вариант за вас.

Трансфер Истанбул – Бургас

Директният нощен влак Истанбул – София тръгва от гара Истанбул Халкали в 21:40 ч. и пристига в София в 08:40 ч. Купете своя билет за влак на място на гара Истанбул Sirkeci (Билет 4). Това не е гарата на заминаване на Istanbul Halkali. Цената на билета е 19 евро плюс доплащане от 10 евро за 4-местен диван или 15 евро за 2-местен диван. Отделно легло за един пътник струва 28 евро плюс доплащане от 35 евро. Посред нощ има контрол на границата.

Тръгваща гара Истанбул Халкали се намира на 25 км от историческия център на града. Купете билета си на гара Sirkeci в Истанбул и вземете влака Marmaray до Истанбул Halkali. Тези влакове се движат на всеки 15 минути и струват по-малко от 2 евро. Времето за пътуване е 35 минути.

Купете билет за влак на гарата. Забележка: В някои държави ще трябва да заплатите такса за обслужване при плащане. Можете да закупите билет на гарата в страната на заминаване, а понякога и в други страни.

Истанбул – Бургас с автомобил

Можете да стигнете от точката на отпътуване Истанбул, Област Истанбул до дестинацията Бургас, Област Бургас, летище с кола. Това е един от най-бързите. но скъпи възможности за пътуване. Картата по-долу показва оптималния маршрут за шофиране.