История на разработване на Трибестан

История на разработване на Трибестан. Трибестан е първият комерсиален български екстракт от Tribulus, пуснат на пазара през 70-те години! Трибестан. Оригиналният български трибулус. Трибестан е разработен от българска компания Софарма Фармасютикълс и е патентован продукт с над 30 години изследвания. Трибестан е първият комерсиален български екстракт от Tribulus, пуснат на пазара през 70-те години!

Колко време е тнело за разработване на Трибестан

Екипът за разработване на продукти в Софарма отне повече от 16 години, за да проучва и разработва този уникален екстракт. Всички съставки в Tribestan са перфектно балансирани и се използват само чисти съставки. Това вещество беше короновано като Tribestan и все още остава най-търсената естествена добавка за повишаване на тестостерона в света днес.

От кого се използва Трибестан

Трибестан се използва от професионални спортисти в Европа в продължение на много години. Българските пауърлифтъри го използват от 70-те години на миналия век и смятат, че това е причината да доминират в силовия трибой дълги години!

Трибестан е преминал всички тестове за лекарства на ниво състезание и е бил използван от топ професионални спортисти без странични ефекти. Има перфектен профил на безопасност и е 100% натурален с над 30 години изследвания. Много от нашите клиенти са професионални бодибилдъри от най-високо ниво, колоездачи и различни олимпийски атлети. Най-продаваният тестостеронов бустер в света и най-продаваният Tribulus.

Кога е произведен Трибестан

Tribestan става достъпен на пазара през 1976 г., но само в България, а по-късно той е масовият поток през 1985 г. Пауърлифтърите го приемат през 70-те години и тогава той става масово достъпен за обществеността.

Кой произвежда Трибестан

Трибестан на Софарма. Софарма е фармацевтичната компания, която произвежда Трибестан®. Те разработиха технология за извличане на уникалните съставки, наречени протодиосцин и протограцилин (активните съставки в Tribestan®), за да направят патентования Tribestan® най-силният и чист екстракт от Tribulus в света!

Какво се съдържа в оригиналният Трибестан

Не се заблуждавайте от продукти на базата на Tribulus, предлагащи високи нива на протодиосцин и сапонини! За съжаление днешната индустрия за добавки е наводнена с много евтини марки Tribulus Terrestris, които са се опитвали да имитират Tribestan през годините. Много компании използват евтин индийски/китайски трибулус и добавят малки количества български трибулус! Tribestan е 100% чиста и оригинална патентована марка!