Каква е процедурата за химическо почистване в салоните?

Професионалните машини за химическо почистване

са хибридни системи, които съчетават функциите на пералня и сушилня. Нещата се поставят в камерата за почистване, наливат се почистващи препарати и се включва устройството в желания режим. По-нататък процесът протича автоматично.

Единственото предупреждение: далеч не всички продукти могат да се почистват в машини, често е необходимо да обработвате нещата ръчно. Крайната цена на услугите за химическо почистване също зависи от сложността на технологията, броя на операциите и цената на почистващите препарати.

Процедурата може да бъде разделена на няколко етапа:

Приемане на нещата. За клиента цялото приемане е само, че той дава продукта на специалист, чете и подписва разписка. Но за служителя на салона това е най-важният етап, защото той трябва внимателно да провери нещата, да идентифицира дефектите, да оцени рисковете от съобщаването им на клиента.

Подреждане. Тази работа се извършва от технолог, който определя подходящите средства и начин на почистване за всеки артикул и групира продукти.

Премахване на петна. На този етап започва същинското химическо почистване. На първо място, специалистите премахват петна и устойчиви замърсявания.

Общо почистване. Елементите без петна се почистват напълно.

Довършителни операции и опаковане. След почистването нещата се обработват в зависимост от техните характеристики: козината се полира, тъканите се гладят и т.н.

В наши дни е налице обширна мрежа от химическо чистене и перални и всеки клиент може да намери удобно разположен пункт за приемане. Каним Ви да се свържете с доброто за Вас място, да се запознаете с цените за химическо почистване и списък с услуги. Носете дрехи, обувки, палта, кожени палта и чанти! Заповядайте при нас! Ще бъдете убедени, че ние ще се справим със задачата с всякаква сложност. Ние гарантираме качеството на работа.

Всичко това води до един прост извод: дрехите за химическо почистване на цена, която излиза много по-евтино от закупуването на нова. Това означава, че няма особена нужда да поемате рискове.

Вашият коментар