Какво дамско бельо за бягане да нося?

Какво дамско бельо за бягане да нося?

Най-добрият тип дамско бельо за бягане ще зависи от няколко фактора. Включително размера ви и дейностите, за които планирате да ги използвате.

Това са някои от факторите, които трябва да имате предвид:

  • Прилягане: За бягане открихме, че по-плътното прилягане осигурява повече опора. Това не означава, че по-свободното прилягане няма своите предимства. Което се оказва подходящо за по-бавни практики като йога или работа с мобилност, но ако ще се съсредоточите основно върху километрите, няма да искате чифт, който се движи .
  • Стил: Въпреки че хипстърското бельо се оказа популярно сред нашия екип, в този списък има няколко различни опции, включително прашки, боксерки и бикини. По-малките стилове може да са по-дискретни, въпреки че някои бегачи избират по-пълна кройка – отново, това до голяма степен зависи от личните предпочитания. Ние също така следихме за VPL в гамаши, когато оценявахме всеки чифт.
  • Материал: Въпреки че памукът може да е най-разпространеният материал, когато става въпрос за бельо, марките, представени в този списък, вместо това се обърнаха към алтернативи като найлон, полиестер, полиамид и дори мериносова вълна, за да постигнат гъвкавост и дишане. Говорейки за…
  • Дишане: Чифт подгизнали панталони са катализатор за триене и протриване, което потенциално нарушава графика ви за тренировки. Много продукти, които тествахме, са направени от леки материали. Имат свойства за поглъщане на потта, за да ви поддържат сухи и удобни, докато бягате.

Ето най-доброто дамско бельо за бягане

  • Hipster Бельо- Техният дизайн може да е подценен, но има какво да вика с тези хипстъри Lululemon. Те отговарят на размера и липсата на събиране или VPL под клиновете отговаря на изискванията ни. Тънката, лека материя не се размести и успя бързо да отведе потта, когато ускорихме темпото. Някои хора може да предпочетат по-голямо покритие пред дупето, но това е единствената ни забележка.
  • Безшевни прашки- Ако търсите удобно бельо, което е подходящо за всички видове упражнения и не може да се види под клиновете, тази безшевна прашка отговаря на всички изисквания. Открихме, че материалът е хладен и лек, способен да изсъхне бързо след по-изпотени сесии и, благодарение на гладките им очертания, нямаше струпване, триене, падане, вкопаване или местене – дори по време на енергични интервални сесии.
  • Боксерки за бягане- Тези боксерки спечелиха много фенове благодарение на плътното си, сигурно прилепване и пълно покритие. Може да поръчате по-голям размер, тъй като коланът може леко да се протрие и прегъне по време на по-интензивни тренировки. Въпреки това все още имаше много неща за харесване. Тъй като ви пазят хладно, не ограничават обхвата ви на движение, не показват признаци на натрупване и изсъхват бързо.

Внесете разнообразие в гардероба си с най-новите модели дамско бельо, които ще ви придадат несравним стил и увереност във всяка ситуация. Разгледайте нашите предложения в сайта ни.