Какъв е етикетът при наемане на лимузина

Дата, час и местоположение. Местоположението на вашето пътуване и дестинацията ще повлияят значително на това колко ще похарчите за наема на лимузината. Наемането на лимузина през уикенда или празника също може да увеличи цената на наема ви. Услугите с лимузина под наем обикновено са много търсени през уикендите, така че ако искате да спестите малко пари, опитайте да резервирате вашата лимузина през седмицата на ненатоварена дата. Пакет ще запази автомобила за определен период от време; обикновено е налично допълнително време, ако е необходимо по време на вашия наем.

Допълнителни разходи при наем на лимузина

Винаги се допитвайте до вашия транспорт за евентуални допълнителни такси. Тези такси обикновено се добавят в деня на наемането ви и могат да включват административни такси, специални удобства (напитки, закуски) и бакшиши. В All In One Limousine нашите оферти включват всичко, с изключение на бакшиша, без допълнителни такси за разходи като данъци или пътни такси.

Таксите за почистване са приложими, когато е необходимо прекомерно почистване. Например, почистването на много боклук, разляти напитки или блясък ще натрупа допълнителни такси.

Когато резервирате с All In One Limousine, основните такси за почистване се включват в цената на наема на вашата лимузина. Въпреки това, ако някой във вашата група стане твърде буен, очаквайте допълнителни такси за почистване и щети да бъдат добавени към крайната ви сметка. Разходите се основават на степента на време и материали, необходими за почистване, както и евентуални щети.

В All In One Limousine пакети с лимузина и парти автобуси включват безплатно шампанско (за групи над 21) или пенлив сайдер, заедно с вода и лед. Можем също се съхраняват специални заявки срещу допълнителна такса или можете да донесете свои собствени. Можете също така да оставите напитките си предварително, ако предпочитате.

Етикет на наемането на лимузината:

Не на последно място, не забравяйте да дадете бакшиш на шофьора си! Шофьорите предпочитат бакшиш в брой, но можете също да добавите бакшиша към кредитната си карта при поискване. Обичайно е да се дава бакшиш на шофьорите на лимузини около 20% от базовата цена за летищни трансфери, транспорт от точка до точка или пакети с лимузини. За изключително обслужване може да обмислите да дадете повече бакшиш. Бакшишите са дискреционни и зависят от вашето удовлетворение от шофьора. Ние винаги ще ви цитираме „Обхват на бакшиш. “

Резюме на наема на лимузина:

Пакетите под наем обикновено са най-рентабилната сделка, когато са разделени между приятели. Професионалните транспортни услуги предлагат разнообразие от превозни средства и пакети. Не забравяйте, че по време на плащането може да се натрупат допълнителни такси за извънреден труд, почистване или щети, които може да са настъпили.