Как да почистим септична яма?

Все повече и повече хора, живеещи и работещи в големите градове избират да прекарват повече време на вилата или на село, или пък решават за постоянно да се преместят за живеене на село или в близост до града, но на тихо и спокойно място. Стремежът и желанието е да притежаваме имот, който е свързан със свободно лично пространство, тишина и красота и не на последно място – здраве. Да дишаме чист въздух и да се събуждаме всяка сутрин рано наспали се и отпочинали, носи много добро настроение за целия ден, по-добра работоспособност и енергия.

И все пак, има неща, които е добре да помислим предварително, като едно от тях е, дали в съответния район, който сме избрали, има подходящи условия за живеене, като например прекарана канализация. Истина е, че на много места в страната такава липсва, като това се отнася също и за района на София.

Начини как да почистим септична яма

Какви са възможните начини да почистим септична яма? Единият вариант е самостоятелно, което изисква наличието на определени съоръжения, както и притежаването на известни умения. Другият е – да разчитаме за целта на специализирана фирма. Такава е фирма Пайп Строй Груп ЕООД, която предлага професионални услуги и се отнася за София и региона. Местоположението й е в кв.Враждебна, ул.58-ма №3.

Можете да се свържете с тях на стационарен телефон: 02 995 09 09.

Специалистите от фирмата разполагат с професионална техника с високо налягане, с която отпушват канали, извършват видео диагностика, предлагат грижа и почистване на септични ями, извършените от тях услуги са бързи и качествени. Освен ефективното почистване на септични ями, наред с разбиване на някои втвърдени отпадъци в самата яма, които отнемат от нейния обем, фирмата предлага и закупуването на микроорганизми, които подпомагат биологичното разграждане на отпадъците в ямата.

Периодичното почистване на септичната яма е добра превенция срещу запушване и преливане на ямата. За тази цел, Вие можете да изберете и абонамент към услугите за почистване на септични ями на Пайп Строй Груп ЕООД,  това ще донесе спокойствие и ще е изгодно за Вас. Специалистите работят в София и района около града и се отзовават бързо на повикване. Научете повече на Kanalihit.com и ще решите, дали да опитвате сами да отпушвате ямата или да разчитате на специализирания екип, което със сигурност ще Ви спести време и усилия.

Вашият коментар