Коледно парти със супер забавления – какво е нужно за това

Пейте коледно караоке

С толкова много коледни песни на Ваше разположение за коледно парти, празникът се поддава добре на вълнуващ кръг (или два) караоке. Класически песни до нови хитове са добре дошли за коледното парти.

Направете размяна на орнаменти

Вместо да играете игра на бял слон, потопете се в коледния дух с размяна на орнаменти. Можете да приложите същите правила, но вместо подарък, всеки се прибира вкъщи от коледното парти със сладко украшение.

Организирайте коледно парти със смешен коледен пуловер

Може да се възпротивите при мисълта за поредното парти със смешните коледни пуловер, но ни изслушайте. Събирате приятелите си, за да видите кой може да създаде най-крещящото облекло в името на празничното настроение? Никога няма да избелее този супер спомен от коледно парти.

Украсете джинджифилови къщички

Подгответе няколко комплекта джинджифилови къщички за деца за коледното парти, за да покажат те своята творческа страна. Можете дори да проведете анонимен вот, за да видите чия къщичка е най-добра.

Организирайте коледно парти с костюми

Това е като Хелоуин за Коледа! Помолете гостите си да се облекат като любимите си коледни герои за алтернатива на коледното парти с коледни пуловери. Ще бъде толкова забавно да видите Елфа Бъди, Синди Лу Кой и може би дори Стария Свети Ник да се разхождат наоколо.

Направете греян сайдер

Докато яйцето и горещият шоколад заемат централно място по време на празниците, партида греян сайдер ще бъде отлично допълнение към всяко коледно парти. Освен това лесно се подправя чрез добавяне на бърбън, бренди или и двете.

Организирайте си тропическо вид парти

Вземете тропически чаши и украси за Вашето парти тази година със замразени напитки, цветни леи и надути палми, украсени с коледни светлини.

Прочетете коледна история

След като всички се настанят с яйчения си алкохол и чинии с бисквитки, почерпете гостите си на фирменото коледно парти с коледна история. Помолете някой, който наистина може да разказва на глас, да прочете коледен текст, който ще изберете предварително.