Мода и стил за всеки

Мъжка мода. Според Толедо стилът е ефективен начин да изразите своята индивидуалност. Стилът е съдържание… обща собственост. Не принадлежи на никого и ничия. Човек с истински стил проявява плодороден и мислещ ум. Вярно е, че всички се раждаме с вътрешен глас, който служи като наш личен стилов водач. Хората със стил се обличат в хармония с най-съкровеното, най-автентичното.“

Има много хора, които са модерни, но те могат или не могат да бъдат стилни. Това са хора, които сляпо следват модата, без да обръщат внимание дали модата наистина им отива или не. Има обаче и редица хора, които са стилни, но не се смятат за модерни. Това е главно защото това, което носят, е стилно и показва тялото и личността им; това, което могат да носят, може или не може да е на мода в момента.

Мъжка мода и стил

Етно стил: Това е много рационализиран и разнообразен стил от всички съществуващи. В същото време най-цветен и забележим. Неговата „родност“ се съпоставя със заобикалящата природа, понякога с човешката душа. Положителните черти на този стил са много повече от отрицателните. Развитието на този модерен стил беше улеснено от „децата на цветята“.

Винтидж стил: Възрастта е основният критерий за винтидж. Обхваща определен период от време. Винтидж нещата и предметите са предназначени да подчертават модните „тенденции“ на своето време.

Бляскав стил: Невъзможно е да не признаем важността му в света на модата. Блясъкът може да ви подлуди и да привлече вниманието, предлага да изразите уникалността на личността и нейната оригиналност. Тази дума (блясък) става широко използвана благодарение на модните списания, известен Уолтър Скот, той я използва в някои от творбите си, за да обозначи специална магия, която превръща хората и нещата около тях в по-великолепни версии на себе си. Към днешна дата „бляскавият“ стил е неразделна част от обществото.

Унисекс стил: замъгляване на пола във външния вид, може би това може да се нарече отличителна черта на този стил на облекло. Унисекс стилът означава не само жени, облечени в мъжки дрехи, но и мъже, облечени в дамски дрехи. Съвременното общество предлага да бъдем преди всичко толерантни и да предоставим право на избор и възможност за изява на всички хора.