Налягане на водоснабдяването на професионалните прахосмукачки

В системата за подаване на разтвор може да се монтира нагревателен елемент, което повишава химическата активност на състава. Вградените дозатори на професионалните прахосмукачки за почистване на килими ви помагат да използвате почистващия препарат рационално. В допълнение към стандартните дюзи за пръскане и засмукване, оборудването е оборудвано с въртяща се цилиндрична четка, което повишава качеството на почистване. Редица модели са оборудвани с ръчни дюзи за почистване на твърди подове и мека мебел.

За редовно почистване на големи площи е по-добре да закупите добър почистващ препарат за килими с резервоар от 40-80 литра. Това е мощно професионално оборудване, което се използва в спортни и бизнес центрове, хотели и други търговски обекти с голям трафик.

Налягане на водоснабдяването на професионалните прахосмукачки за почистване на килими

Колкото по-високо е налягането, под което се подава водата, толкова по-ефективно е почистването. Силният натиск позволява на почистващия разтвор да проникне дълбоко в купчината и да премахне замърсяванията. При устройства с помпа от вибрационен тип налягането е 1,5-4 бара, с мембранна помпа – до 11 бара.

Вакуум двигател на екстрактор

Основният параметър на работата на двигателя е смукателната мощност (вакуум), качеството на отстраняване на мръсната течност от купчината и скоростта на изсъхване на почистената повърхност зависят от нея. Най-добрите екстрактори за почистване на килими са оборудвани с две вакуумни турбини, които увеличават вакуума.

Когато избирате оборудване за захранване от чувствителна към претоварване мрежа, вземете предвид консумацията на енергия, за да избегнете аварийно изключване.

Повишаването на температурата на разтвора до 35-40 ° C повишава ефективността на премахване на петна от мазнини и масло няколко пъти. Въпреки това, при почистване на протеинови замърсители, както и покрития от велур, вълна и коприна, използването на горещ състав е неприемливо.

За нас: Камак ЕООД

  • Централен офис и магазин:
  • гр. София 1303
  • жк. Зона Б-4, ул. Овче поле 103
  • (между ул. Пиротска и бул. Тодор Александров)
  • тел: 02 953 32 78.

Още за налягане на водоснабдяването на професионалните прахосмукачки  тук.