Направете стилен дома си като изберете луксозен дизайн за вашите парапети

Видове системи за красив дизайн за вашите парапети.

Красиво проектираното стълбище по поръчка не е пълно без придружаваща система от парапети. Всъщност често дизайнът на парапети наистина хваща окото и извежда системата на стълбите на ново ниво. Тази седмица изследваме три популярни типа парапети – ковано желязо, неръждаема стомана и кабелна релса. Обсъждаме някои акценти, за да се вдъхновите при избора на дизайн за вашите парапети. Помислете за тези три поразителни опции, когато поръчвате вашите нови парапети.

1. Парапети от ковано желязо

Безспорно едни от най-популярните парапети за стълби са от ковано желязо, които предлагат неограничени възможности за дизайн и са подходящи както за прави, така и за криви стълби и балкони. Едно от основните предимства на кованото желязо е неговата универсалност. От изчистени, модерни стилове до сложни тоскански свитъци, кованото желязо може да бъде изковано, за да отговори на нуждите на вашето пространство.

2. Парапети от неръждаема стомана

Друга популярна опция за парапети на стълби са тези от неръждаема стомана, които придават изтънченост и модерен усет на жилищно или търговско пространство. Със съвременните чисти линии и дълготрайност, тези парапетни системи също са много универсални.

3. Кабелна парапетна система

Друга популярна опция за дизайн на парапета на стълбите е кабелната релса. Тя може да се похвали с чисти линии и елегантен, модерен вид, за да може лесно да подобри всяко стълбище или балкон. Силата и издръжливостта на кабелните парапети създават перфектно приспособление за проекти от всякакъв тип, включително вътрешни и външни стълбища.

Кабелната релса има способностт да подобрява домовете и търговските пространства от всички стилове. Сдвоена с дървени релси и новелови стълбове например, може да придаде съвременен усет към дома на занаятчиите.

Проектиране и изграждане на парапети


За да изберете система за парапети, която да допълни вашето стълбище, може да се обърнете към специалистите в тази област, които да ви дадат правилни насоки. С тях ще обсъдите инсталационните услуги и ще определите коя опция най-добре отговаря на вашите нужди.

Вашият коментар