Недвижим имот на морето

Недвижим имот на морето

Как да закупите недвижим имот на морето в Слънчев бряг. Разходи за жилище.

Апартаменти в Слънчев бряг могат да бъдат закупени с доста скромен бюджет. Цената на недвижимите имоти започва от 20-25 хиляди евро, което всъщност е евтино според българските стандарти. С бюджет от € 35-50 хиляди можете да си купите недвижим имот, подходящ за семеен живот или за отдаване под наем. Според брокерите възвръщаемостта на достоен обект е около 3-4%. Сезонът продължава шест месеца в България, така че през зимата жилищата няма да бъдат търсени – само през лятото и по време на „кадифения сезон“.

Въпреки че ако търсите „квадрати“ в комплекс, изграден с помощта на най-новите постижения в строителството, оборудван с най-новите технологии, редът на цените ще бъде различен. За 60-80 хиляди евро можете да намерите отлични възможности за отдих: с плувен басейн, до морето, заобиколен от необходимата инфраструктура.

Едва ли има човек, който да не си почива или поне да не е чувал за българския курорт Слънчев бряг. И, разбира се, сред онези, за които това място се е превърнало в любимо за прекарване на ваканцията, човек не може да не срещне онези, които не биха искали да купуват имоти в Слънчев бряг. Вила или апартамент в Слънчев бряг може лесно и просто да се превърне в собствена резиденция за почивка в чужбина. И в наши дни дори нашите пенсионери могат да си купят такава къща на морето тук. Освен това поддръжката на жилищата в България, а не само цените, е съвсем демократична.

Купете недвижим имот на Слънчев бряг

Собствениците на жилища в Слънчев бряг винаги ще печелят. В крайна сметка чуждестранните собственици на апартаменти, апартаменти, къщи и вили ще могат не само да почиват в известния български курорт много по-дълго, но и много по-евтино от обикновените туристи, които идват тук с ваучери. Собствениците не трябва да плащат прекалено много за настаняване в скъпи и претъпкани хотели и храна в ресторанти. Освен това те ще могат да прекарват ваканциите си на морския бряг в България много по-дълго и по всяко време на годината, което е удобно само за тях – собствената им къща го позволява.