Как да се отървете от строителните отпадъци

В тази статия, ще ви покажем 4 начина как да се отървете от строителните си отпадъци при обновяване

Най-накрая сте решили да започнете този проект за обновяване на дома. Независимо дали просто обновявате кухнята, пребоядисвате банята или преустройвате цялото мазе, ще имате един проблем. Как да се отървете от строителните отпадъци?

Всеки проект за обновяване на дома започва по един и същи начин. Вие сте пълни с енергия, очакване и страхотни планове за проекта. Но скоро след като започнете, забелязвате нещо. Не можеш да ходиш навсякъде, без да стъпиш на нещо. Всичко в къщата е прашно и хабиш повече време за строителните отпадъци, отколкото за обновяването.

За съжаление, няма точно решение на проблемите със строителните отпадъци. Но имате избор за това какво да правите и как правилно да се разделите с тях.

4 начина как да се отървете от строителните отпадъци при обновяване

Извършването на няколко пътувания до сметището е скъпо, както във времето, така и в парите. За щастие, това не е единствената ви възможност да се отървете от строителните отломки при обновяването на дома си.

Използвайте повторно това, което можете. Може да не се отървете от голяма част от отпадъците си, но всяко малко действие е полезно. Тази рамка на вратата, която хвърляте, може да направи страхотна класическа рамка за картини. Или може би можете да съберете фънки рафт от стари греди.

Направете дарение. Има сдружения, които приемат дарения за използвани, но запазени мебели за дома, уреди, кухня и баня. За по-големи домове те дори ще изпратят екип за демонтиране, който да премахва безплатно предмети като уреди, шкафове, тела, врати, прозорци и т.н.

Рециклирайте. Да, това вероятно означава някои пътувания до сметището. Но може и да можете да се възползвате от местния ден на околната среда в общността, за да го направите малко по-лесно. Във всеки случай рециклирането е полезно за вас и околната среда. И ако планирате пътуването си до сметището, когато е по-малко натоварено, ще спестите и много време.

Наемете контейнер за изхвърляне. Това може да е най-добрият начин да се отървете от строителните отпадъци от обновяването. Наемането на контейнер за отпадъци означава, че контейнерът се доставя до дома ви. Оставя се докато го запълните и след това го извадите.

Може би най-доброто от всичко това е, че вашите ремонтни строителни отпадъци ще бъдат рециклирани, дарени или унищожени отговорно. Наемите на контейнерите за изхвърляне ви позволяват да сте екологични и да спестите време, докато го правите.

Вашият коментар