Правилно почистване на тапицерия на колата

Пране на тапицерия

  • Вълна

И не може да се навлажни, но можете да го освежите, като използвате наличните средства: грис, трици или нишесте. Разстелете завивките на пода и поръсете с грис, трици или нишесте. Масажирайте козината, след това разклатете капака и го оставете на добре проветриво място.

  • Вълна и други материали

Ако искате да перете вълненият капак, можете да го направите в пералнята. Поставете го в пералната мрежа и след това в машината. Важно е да използвате препарати за вълна. Изберете деликатно измиване. Не забравяйте да изплакнете допълнително с балсам.

За ленени и памучни калъфи изберете желания режим. Останалата част от работния алгоритъм е същият, както е описано по -горе. Велурът трябва да се пере със синтетичен режим.

Можете да се свържете професионалисти за пране и почистване на автомобилни седалки.

Тел.: 0888 000 588. София, кв. Симеоново, ул. Теменуга 5

hello@polirane.net

Как да почистим правилно автомобилната тапицерия?

Трябва да се грижите за автомобилната седалка в кола в съответствие с инструкциите. Ако ръчното или машинното пране е приемливо, можете да почистите столчето за кола у дома.

Това изисква:

Премахнете всички допълнителни елементи (корица, вложки, играчки, накладки, одеяло). Всички тези подробности се изтриват отделно.

Внимателно изтръскайте и почистете столчето за кола, за да премахнете трохите и други малки отломки.

Изберете препарат, подходящ за пране на тапицерия на този модел автомобилна седалка за кола.

Ако тапицерията на автомобилната седалка за кола не бъде отстранена, повърхността се избърсва с гъба или кърпа, напоена с разтвор на препарат, след което се третира старателно с чиста вода. След приключване столчето за кола трябва да се попие с кърпа и да се остави да изсъхне.

Ако подложката на обезопасителната система е отстранена, тя се пере в пералня, изсушава се и след това се поставя отново върху тялото на столчето за кола.

Когато инсталирате автомобилна седалка за кола, проверявайте дали е правилно закрепена.