Православните икони и тяхната сила

Православните икони и тяхната сила

Православните икони и тяхната сила – „Тихвинската“ Божия майка, написана от евангелиста Лука.

Иконата се счита за детска, наричат я още „пътеводителница“. Тя помага на деца с болести, успокоява неспокойните и непокорните, помага им в избора на приятели, предпазва ги от лошото влияние на улицата.

Смята се, че укрепва връзката между родителите и децата, тоест децата не изоставят родителите си в напредналата им възраст.

Помага на жените по време на раждане и бременност.

За нас: онлайн магазин за Православни икони, „BGikoni“. Телефон за контакт: +359 886 811 379. Намираме се в София, ж.к. Дървеница бл.21, вх.Б, ап.47, 1000 ж.к. Дървеница.

„Семистрелната“ икона на Божията майка

Това е най-силната икона в защитата на къщата и всякакви помещения, както и на човека, на когото се намира, от зли, завистливи хора, от злото око, щети и проклятия. Примирява воюващите страни, носи мир, хармония, тя също е поета по важни въпроси.

В къщи тя трябва да е срещу входната врата, за да види очите на влизащия.

Преди да инсталирате иконата, трябва да прочетете молитва, след това да наблюдавате кой спира да ходи във вашата къща.

На иконата на Божията майка „Омекотяващи злите сърца“, Божията майка е изобразена сама, прободена от седем меча. Седемте меча символизират пълнотата на скръбта и сърдечните заболявания, пренесени на Земята от Пресвета Богородица.

Пред иконата те се молят за омекотяване на сърцето, а душевните страдания на вярващите се облекчават, враждебните отношения се смекчават, отстъпвайки на чувството на милост.

„Скоропослушница“ икона на Божията майка

Изображението е нарисувано през 10 век.

 Те се молят пред иконата, когато е необходима бърза и спешна помощ, за излекуване на психически и физически заболявания, включително парализа, слепота, рак, а също така искат раждане на здрави деца и освобождаване на затворници.

Иконата е една от най-древните и почитани.

 Пред иконата те се молят за изцеление на душата и тялото, тя предпазва от различни нещастия, неприятности, скръб, вечно осъждане и се грижи за освобождението от затвора. Асистент по раждане.

Вашият коментар