Преживяване в България

Разходка в България – различни варианти и преживявания

 Ваканцията с двупосочна екскурзия из България предлага разнообразни изживявания, покриващи малка територия. Българскoто черномория има красиви плажове със спретнати села в стар български традиционен стил. Операторът на пътуването ви предлага редица интересни автобусни обиколки в България. Ще можете да преживеете България и да направите свои собствени открития. Туристически пътувания с ниска цена ви осигуряват представа за страната. Различните народи са оставили своя отпечатък в България, което допринася за световното културно наследство. Culture Tours предлага нискотарифни обиколни пътувания до Рила, Долината на розите и лозята в цялата страна.

Обиколка на България – опитайте красотата на Черно море

Преживяване в България! На нашите автобусни обиколки из България ще изпитате красиви пейзажи. Стара планина се простира от Запад на Изток на страната, като обхваща разстояние от 600 км. Ваканция с двупосочна екскурзия ще ви отведе до Дунав на север, до златните плажове по Черноморието, Долината на розите и множество термални извори. Ако изберете автобусни турове, за да преживеете България, можете да намерите нискотарифни двупосочни пътувания с различни теми в различни части на страната. Туроператорът на обиколни турове ще ви предложи разнообразни дейности – конна езда по планинските плато, рафтинг в диви реки, туризъм, ски на заснежени планински склонове или водни ски, сърф или плуване. Плажовете по Черноморието ви канят на почивка и слънчеви бани. В автобусните обиколки ще изпитате идилични села с техния специален характер и древни езически традиции като Нестинари (Огнени танцьори) и Кукери и Мартенизи.

Обиколки с ниски цени с фокус върху изкуството и културата

Преживяване в България! България има множество исторически паметници и съкровища. Туроператорът ще ви препоръча автобусни турове, за да получите максималното изживяване на България. Най-старото златно съкровище в света е намерено във Варна, на брега на Черно море. Богато украсените предмети произхождат от неизвестна цивилизация, датираща от VI век пр.н.е. В двупосочна ваканция през България можете да откриете още много културни богатства и да получите по-нататъшен поглед върху историята на страната. Стенописите на Боянската църква представляват световно наследство на ЮНЕСКО. „Задължително“ пътуване е Рилският манастир със своята уникална архитектура, стенописи и олтари. България е световно известна със своите икони и олтари с великолепна дърворезба. През вековете много народи са оставили своя отпечатък в България, включително наследството на траките, римляните, византийците, славяните и българите.

Храна и вино – незаменими при двупосочна ваканция до България

Независимо дали сте избрали винена обиколка или искате да опознаете страната и нейните хора, храната и виното са съществена част от нискотарифните обиколки. Културни турове, опитен туроператор ще ви препоръча най-добрите ресторанти в традиционен стил. Български специалитет е шопска салата, поръсена с магданоз и гарнирана с капак от бяло овче сирене, известен като „сиренe“ в България. Сирената също е важна съставка на баница, бутер тесто, напълнено с бяло сирене и спанак. Сарми е друго традиционно ястие на българите. Листата от вино или кисело зеле се пълнят с кайма и билки. Ястията са придружени от български вина, които включват Мерло, Шардоне, Каберне, Гамза, Мелник или Мавруд. Нискотарифните обиколки на туроператора ви предлагат много възможности да опитате традиционната кухня и хубавите вина на страната.

Вашият коментар