Професионално почистване и пране на матраци

Професионалното почистване и пране на матраци е единственият начин за премахване на проблемите, свързани със замърсяването на матрака.

Опитът доказва, че е невъзможно да се справите ефективно с мръсен матрак без професионално оборудване и опитни специалисти за пране на матраци.

Стари петна от различен произход, мазнини, невидими микобактерии (гъбички, мухъл), прахови акари, които са проникнали дълбоко в матрака с години, могат да бъдат напълно отстранени от дебелината му с помощта на налични домакински уреди и средства, дори с помощта на специална битова химия, широко разпространена в магазините не можете да го направите сами можете. Какво можем да кажем за вероятността от безнадеждно увреждане на като цяло издръжлив продукт поради неправилно избрани средства за отстраняване на петна и механично действие!

Само специалист с професионален опит, специално оборудване и продукти, които са експертно подбрани, като се вземат предвид характеристиките на различни петна и замърсители, могат да се справят с подобна задача ефикасно и ефективно.

Какво включва химическото пране на матрака?

Експертите препоръчват редовно професионално почистване на матраците на всеки шест месеца.

Химическото почистване и пране на матраци включва:

-третиране с препарати, почистващи препарати, отстраняване на петна;

-отстраняване на миризми;

-възстановяване на яркостта (свежестта) на цвета.

Как нашият екип извършва химическо чистене и пране на матраци?

Предимствата на нашата фирма в предоставянето на услуги за химическо чистене и пране на матраци са следните:

Услугата се предоставя вкъщи. Няма да се налага да доставяте обемистия, прашен матрак някъде и да се чудите как да стане това. Всеки специалист на нашата компания изпълнява работата си съвестно и ефективно на най-високо професионално ниво и се отличава с учтивост и внимателно отношение към всеки клиент.

Ще донесем цялото необходимо работно оборудване и най-добрите съвременни химикали, които са безопасни за здравето.

Винаги отговорно и професионално подбираме продукти и методи за третиране на различни замърсители и петна, за добро изпиране на матраците. Специалистите на нашата компания познават всички възможни материали за тапицерия на матраци и вътрешни пълнежи, като вземат предвид характеристиките, по които извършваме нашата работа. Свържете се тук с нас, за повече информация.