Различни аспекти при печат на снимки на чаши

Различни аспекти при печат на снимки на чаши.

При снимки на чаши с ръба:

Ще обясним какъв е проблема. Факт е, че при печат чашата със снимка се нагрява до температура от приблизително 200 C поради факта, че чашата има дръжка и дъно, те изтеглят топлина върху себе си, така че зоната близо до дъното и близо до дръжката може да бъде се отпечатва по-лошо, поради недостатъчна температура на нагряване, в резултат на което на тези места изображението излиза или избледняло и с различен цвят, или неравномерно отпечатано. И това не е хубаво. Ние мислим, че това е брак. И ние не предлагаме такива чаши на клиенти.

Вторият проблем с печата на ръбовете са леко неравномерните кръгове.

а пръв поглед изглеждат напълно нормални, но при печат е важно повърхността на чашата да е идеално равна, което в повечето случаи не е така. Това е много лесно да се провери; просто приложете линийка към чашата вертикално и веднага ще се видят изкривявания в пропорциите. Поради неравната повърхност на чашата, особено ако е леко закръглена отгоре и отдолу, оформяйки форма, наподобяваща буре, ръбовете изобщо не се отпечатват или са замъглени.

Но ние, използвайки метода проба-грешка, намерихме начин да печатаме висококачествено по ръба, така че можем да печатаме така. Печатното поле за чаша при печат до ръба ще бъде 95 X 215 mm.

Вторият вариант, който е по-често срещан, е да отпечатате снимки върху чаша с вдлъбнатини от краищата. Ако направите вдлъбнатини от краищата, тогава зоната, където има голяма вероятност от дефекти или изкривяване на изображението, се изключва от печата.

В резултат на това площта за печат е намалена до 85 X 215 mm. Но в тази ситуация вероятността от дефекти е значително намалена и следователно цената е намалена.

Полетата по ръбовете са 4-5 мм отгоре и отдолу и около 1,5 см от дръжката от всяка страна.

Направете най-оригиналния подарък като сложите снимка върху чаша. Поръчай сега!