Ресторанти по Черноморието

Ресторанти по Черноморието. The Windmill Ресторант Windmill се намира над скалите на стария град на Созопол. Известен е с оригиналния си интериор, екстериор и красива гледка към морето. Менюто предлага основно ястия от българската национална кухня. Ресторантът разполага с богата фолклорна програма. Работно време от 10 до 24 часа

Ресторант Нептун Созопол

Ресторант Нептун – абсолютно български итредиционен. Ако искате да усетите бриз и да се отпуснете на чаша вино край морето, непременно трябва да посетите ресторант Нептун. Ресторантът се намира в Стария град, на морската алея. В допълнение към уникалната гледка към морето, ще ви предложат национална кухня и голям избор от морски дарове.

Ресторант “Captain’s Meeting” Несебър

Captains-Meeting Ресторант Captains-Meeting се намира в южната част на Стария Несебър. Сградата е национален паметник на културата, построена в края на 18 век. Този известен традиционен ресторант предлага черноморски рибни ястия и български национални ястия. Captain’s Meeting е разположен на няколко нива (тераса, зали, VIP). Има възможности за конференции и тържества.

Ресторанти по Черноморието. Вече съвсем традиционен ресторант Happy Bar & Grill Варна

HappyBar-GrillHappy Bar & Grill е най-голямата българска верига заведения за бързо хранене. Предлага се голямо разнообразие от традиционни храни и напитки. Ястията с пилешко месо са особено добри. Ресторантът има специална атмосфера, присъща на цялата мрежа. Има места на открито. Happy Bar & Grill ресторанти има и в курортите Златни пясъци и Св. Константин.

“Хъшове” Механа Варна

Ресторантът Хъшове-Механа предлага меню с разнообразни ястия и напитки. Особеност на ресторанта е ястието „Кукер шиш кебап” и пъстърва в глинени съдове. Лятната градина на ресторанта е декорирана в традиционен стил и много оригинална, сервитьорите са облечени в национални носии. Страхотна атмосфера и страхотно обслужване.

Българските традиционни ресторанти заслужават активно посещение.

Най-добрият избор е механа, истинският традиционен ресторант. Тук е най-богатият избор от национални ястия. Пресъздадена е традиционната атмосфера на българската механа. В механа можете да видите интересен дизайн на ястия и оригинални начини за сервиране на храна. Супите тук струват няколко лева, салатите – малко отгоре лева, основните ястия – средно 6-15 лева, в зависимост от размера на порцията и количеството месо в нея.