Рулонни или ролетни гаражни врати

Ролетни гаражни врати

Ролетната гаражна врата RollMatic се отваря вертикално и следователно заема много малко място в гаража. Тази основна конструктивна характеристика осигурява максимално място за паркиране както вътре, така и пред гаража. Площта под тавана на гаража също остава свободна и може да се използва по ваша преценка за лампи или като допълнителен мецанин.

В същия дизайн като раздвижните врати, секционните врати и ролетните щори

Ролетните гаражни врати могат да се монтират във всички отвори: квадратни или скосени, със сегментна или полукръгла арка… Гаражните врати Hörmann RollMatic са винаги с точния размер.

Предлагаме ролетни гаражни врати RollMatic в различни дизайни, за да паснат перфектно на външния вид на вратата. Ако искате вашата врата да изглежда възможно най-естествена, изберете едно от двете облицовки с ефект на дърво:

  • Decograin
  • Decopaint.

Или можете да изберете от 11 цвята на същата цена. Освен това при нас, разбира се, ще намерите странични врати, които перфектно пасват на външния вид на портата. Продуктите на Hörmann не се произвеждат в Украйна, а се доставят от производител в Германия.

Странични гаражни врати

Страничните гаражни врати са много удобни, когато трябва бързо да извадите нещо от гаража, без да отваряте портата. Или ако втората кола, поради кратко пътуване до гаража, паркира точно пред портата и преминаването към портата е блокирано. Hörmann разполага с правилната странична врата за почти всеки стил и размер на вратите. В резултат на това портата и вратата са в перфектна хармония една с друга.

Направете правилния избор

Преди да направите избор, трябва да измерите отвора си, да разберете дали гаражът ще се отоплява или ще остане студен, колко важна е устойчивостта на взлом, дали е важен външният вид на крилото на вратата, дали искате да ги управлявате с електрическо задвижване, дали имате нужда от най-евтините врати или сте готови да платите допълнително за комфорт, външен вид и изолация. В нашата компания можете да закупите всички видове гаражни врати, описани в тази статия, на най-добри цени, с отстъпка, в София и Софийска област, с безплатно измерване и монтаж.