Сексуалната зависимост и Камагра

Ефектът на Камагра

Активната съставка, силденафил, инхибира веществата в тялото, които намаляват ерекцията. В допълнение, лекарството също така отпуска кръвоносните съдове в пениса, което улеснява притока на кръв към пениса, когато мъжът е възбуден. Така че не просто получавате ерекция, когато приемате камагра, необходима е сексуална възбуда. Благодарение на приема на Камагра, ерекцията може да се запази за по-дълго време. Понякога до 6 часа. Въпреки това, лекарите рядко го предписват поради многото му странични ефекти.

Виагра срещу Камагра: разликата

Въпреки че Виагра и Камагра правят едно и също нещо и често се приемат по един и същи начин, има разлика между двата продукта. Виаграта причинява по-малко странични ефекти и като цяло е по-безопасна. Освен това Виагра може да се приема в комбинация с други лекарства, докато Камагра може да предизвика усложнения. Винаги се консултирайте с вашия лекар, преди да използвате камагра.

Фактът, че много мъже все още избират Камагра, е защото лекарството е много по-евтино от скъпите хапчета Виагра. Препоръчваме ви обаче да не пестите пари от това. Тъй като Kamagra е лекарство, което може да се направи евтино и не е лицензирано, онлайн често се предлагат фалшиви лекарства. Трудно е да се определи дали камаграта, която купувате от интернет, ще работи добре и дали е напълно безопасна.

Сексуалната зависимост и Камагра

Прекомерната употреба на камагра и сексуалната зависимост често вървят ръка за ръка. Лекарството се приема за задоволяване на зависимостта, но може да бъде и вредно за здравето. Сексуалната зависимост е обсесивно преживяване на сексуалността. Обикновено има сексуална зависимост, когато някой е толкова зависим от сексуални дейности или действия, че той или тя не може да се откаже от тях или е много трудно да се откаже.

Понякога е трудно да се определи дали има „обсесивно сексуално поведение“. Има обаче поведения, които показват сексуална зависимост:

  • Вече не можете да контролирате сексуалното си поведение
  • Сексуалното поведение има сериозни последици за ежедневието ви
  • Правили сте много опити да се откажете, но безуспешно
  • Сексуалното поведение става все по-екстремно, по-често и все по-сериозно
  • Правите неща, които включват високи рискове, като опасни дейности или на опасни места (риск да бъдете хванати)
  • Сексуалното поведение функционира като лекарство, средство за оцеляване или болкоуспокояващо
  • Използвате лекарства като камагра, за да повлияете на сексуалното си поведение
  • Имате силно променливо настроение (депресия, интоксикация или чувство на махмурлук)
  • Поради сексуалното си поведение пренебрегвате важни задачи и отговорности като семейството и работата.