Тенденции на сватбената торта през 2019 година

Тенденции на сватбената торта през 2019 година.

Когато гледаме напред към следващите месеци, има много прогнози за тенденции, от които се интересуваме. От тенденциите за сватбени рокли, които видяхме по време на Седмицата на модата на булките в Ню Йорк, до най-новите интериори (за да подпомогнем тези списъци на регистрите!) до най-красивите нови идеи за цветя. Има толкова много какво да очакваме през 2019 г. И една тенденция, от която винаги се вълнуваме, са всички най-нови творчески възможности за сватбени торти!

Отминаха дните, в които вездесъщата изцяло бяла торта царува върховно. В наши дни дизайнерите на тортите се забавляват да преоткриват колелото и да включват всички видове нови форми, цветове, шарки и материали, за които никога не биха мечтали в тенденциите за сватбени торти от миналото.

Зеленината не е нищо ново в тортите, но сме виждали тон папрати, които се използват на мястото на типичния евкалипт или други по-популярни сватбени зелени. Двойна с фино текстурирана бяла пеперуда, тази торта се чувства като по-изисканата сестра на вашата типична „селска“ торта.

Нарастващите популярни торти от други култури и какво да изберем за нашият специален ден.

Тенденции на сватбената торта през 2019 година вълнуват и булките и дизайнерите на торти.

Те се качват на борда с по-прости, по-модерни едностепенни сладкиши. Страхотното нещо в тази тенденция е, че е по-достъпен начин да имате много торти от различни стилове и различни вкусове, без да се забелязва превъзходен дисплей на тортата. Това се чувства много повече от показите на торти от миналото.

Напоследък виждаме традиционните сватбени торти от други култури, нарастващи в популярност. Забелязахме също много големи милиогли (традиционен италиански сладкиш с крем и ягоди Шантили) сред едни от най-стилните сватби през последните няколко години!

Разберете повече за сватбената организация на MyPrettyWedding.

Вашият коментар