Терапия от SNB

Терапия за витализиране на кожата от SNB дава пълната грижа за деликатната кожа по ръцете. Нежността на ръцете е от изключителна важност при жените. Нежната майчина милувка, нежното погалване на любимия човек, това е невъзможно ако кожата на ръцете ни е груба и неприятна на допир.

Терапия от SNB

Съвременната жена има много отговорности, много задачи, изпозлва често химически препарати за почистване, които са изключително агресивни към кожата на ръцете.

За това правилната грижа и защита е от изключително значение. Правилната грижа не е задължително да се случва само в професионални салони. Домашната грижа вече е възможна с продуктите на SNB.

SNB Терапия за витализиране на кожата e под формата на емулсия. Може да нанесете като ежедневен крем или терапия, като за целта нанесете по-голямо количество и да поставите ръкавици за затопляне. Оставете известно време да подейства.

Подхранва и омекотява кожата в дълбочина. Възстановява естествения липиден слой, бори се с загрубяването на кожата , възвръща мекотата и еластичността на кожата.

Подходящ за ежедневна употреба или след козметична процедура маникюр.

След маникюр, капнете капка масло за нокти с кожната гънка за още по-осезаеми резултати и подсилване на ноктите.

Ноктите, кожата на ръцете са визитна картичка за жената, както и косата. Ежедневната грижа ни гарантира, че няма да стигнем до момент с който да се озовем с напукана, загрубяла кожа, начупени и разслоени нокти. Не е задължително винаги да сме с цветен, дълъг и изящен маникюр, да за имаме подържни и нежни ръце. Гладката кожа, добре оформените и чисти нокти, безцветен лак или лак в телесен цвят, могат да придадат подържан и естествен вид на ръцете ни.

Терапия за ръце на SNB е висококачествен продукт за грижа в домашна обстановка или професионален салон. Предлага се в туба с флакон, която е икономична и може да бъде достатъчна за дълъг период от време. Терапия за ръце и масло за нокти са в перфектен синхрон в грижата за женските ръце.

Вашият коментар