Увлекателни факти за баланс колелата за деца

5 причини защо баланс колелата са страхотни

Прочетете, за да разберете защо баланс колелата може да бъдат чудесен избор за вашия малък колоездач!

Колелото учи на баланс!

Ключовата характеристика на велосипеда за балансиране е всичко в името! Баланс колелото няма педали или стабилизатори. Така детето ви трябва да се научи да балансира, като отблъсква краката си от земята, за да се движи напред.

Баланс колелото позволява на децата да учат със собствено темпо, като им позволява да сложат краката си, за да спрат велосипеда да се накланя (както правят стабилизаторите).

Научете ги да карат рано с балансиращи велосипеди

Баланс колелата са брилянтен първи велосипед. Отлични са за подпомагане на малки деца да овладеят основите на карането на колело.

Те са лесни за разбиране и няма мръсни движещи се части като вериги, които да хванат малките пръсти или да направят бъркотия. Карането на колело за балансиране ще помогне на децата да станат по-уверени в баланса и координацията си, два от най-важните аспекти на обучението да карат колело.

Баланс колелото е леко

Може да мислите за леките велосипеди като за нещо, което хората използват, за да се похвалят с приятелите си, но наистина е важно велосипедите за деца също да са леки!

Лекият велосипед означава, че те могат да го вземат сами и е много по-лесно за каране и управление.

Можете да използвате баланс колелото почти навсякъде

Когато децата ви за първи път започнат да карат колело за балансиране, вероятно няма да се движат много бързо или много далеч, но това е хубаво нещо!

За начинаещи колоездачи баланс колелата не се нуждаят от много място. Това означава, че децата ви могат да ги използват в градината или в колата и могат да прекарват повече време в учене, без да имат нужда от пътуване до парка.

Баланс колелата са опростени

Без предавки едва ли има нещо на баланс колелото, което се нуждае от поддръжка или което може да се обърка. Не е нужно да се притеснявате, че децата ви ще се грижат твърде много с велосипед за балансиране и те са много по-безопасни и за много малки деца.

И затова баланс колелата са чудесни за обучение на децата ви да карат! Вашето мъниче готово ли е да започне живот на две колела?