5 ценни качества, които трябва да притежава всеки образователен детски килим за деца

Преди да изберете и закупите развиващ детски килим за деца, трябва да се запознаете с нейните важни качества. Нека подчертаем най-важните от тях.

  1. Възможности за развитие. Вече говорихме за тях по-рано.
  2. Компактност. Когато е сгъната, подложката за развитие трябва да заема минимум място. Родителите трябва да могат лесно да го транспортират от място на място, например, за да гарантират, че бебето има свободно време на парти, на пътуване или в страната.
  3. Лесна поддръжка. Добрата развиваща подложка е тази, която се почиства лесно от мръсотия и петна, съхне бързо и не се нуждае от специални продукти за грижа.
  4. Сила. Децата опознават заобикалящата ги действителност по различни методи – дърпане, хапане, драскане. Детският килим за развитие трябва да издържа на всички подобни въздействия.
  5. Безопасност. Важно е да помислите за текстурата и дизайна по такъв начин, че да не навредят на детето. Невласинките, хипоалергенни основни материали и бои на нашите развиващи постелки са екологични и абсолютно безвредни за деца и възрастни.

Образователни детски килим за деца от полиетилен

Ще се отървете от колебанията, които съпътстват всеки избор, като разгледате каталога с детски образователни постелки на нашия уебсайт. Предлагаме широка гама от топли, уютни, практични и много качествени образователни постелки за деца.

Образователните постелки PRIME LIVING са изработени от няколко слоя гъвкав хранителен пенополиетилен, които са съединени без лепило. Повърхността е покрита с тънък полиетиленов филм. Килимът тежи около 1 кг, така че е лесен за пренасяне от място на място. Но с активни игри такива постелки могат да се движат. Освен това, когато е в контакт с мокра кожа, повърхността леко залепва за нея – като всеки полиетилен.

Когато купувате детски развиващ се килим, трябва да имате предвид и неговите характеристики като:

  • забрана за сгъване: за да се избегнат гънки, такива продукти се съхраняват само на рула;
  • натрупване на статично електричество при ниска влажност на въздуха;
  • риск от повреда на филмовото покритие с остър предмет;
  • висока вероятност от деформация под въздействието на голямо тегло – невъзможно е да се поставят тежки предмети върху такива детски килими.