6 вида стил дамско бельо и как да изберете кое е най-добро за вас

Видове стил дамско бельо. Бельото е ежедневна необходимост, която може да направи или развали деня ви. Стилът, който изберете, може или да ви накара да се почувствате неудобно в облеклото си, или да повиши самочувствието ви за останалата част от деня. С голямо разнообразие от стилове може да е трудно да решите кой силует на дамско бельо отговаря най-добре на вашите нужди. Нека разгледаме шест вида дамско бельо и обсъдим кое е най-подходящо за избраното от вас облекло. Прочетете, за да научите как да изберете перфектния чифт дамско бельо за вас.

1. Бикини

Първото в нашия списък е обичайно любимо: бикините. Със своята ниска талия, пълно покритие на гърба и високи изрезки на краката, тя е супер удобна и може да се носи с множество тоалети. Можете да го носите с дънки с ниска талия, рокли, шорти или поли. Всъщност можете да носите бикини с почти всяко дамско облекло, което го прави любим стил на дамско бельо за всички времена. Дръжте различни цветове и стилове бикини под ръка в чекмеджето си за бельо, тъй като никога няма да сбъркате с тях.

2. Хипстър

Хипстърите са известни като прегръщащи бедрата, тъй като седят удобно на бедрата ви. Безшевното покритие и ниската талия на гърба на хипстър го правят супер удобен за носене с различни фигурни дрехи. Неговото безшевно покритие гарантира, че няма неудобни линии на бикините. Хипстърите имат по-ниско изрязване на линията на краката от бикини бельото, но с ниската си талия на гърба е идеално за носене с любимите ви панталони с ниска талия. С правилното ниво на покритие, това също е отличен избор за ежедневно носене.

3. Прашки

Ако безпроблемният външен вид е най-важен за вас, прашките са най-добрият ви приятел, благодарение на минималното си покритие. Този силует се предлага в голямо разнообразие от изработки, за да пасне на всеки вкус или повод – дантела, памук, с подплата, без подплата, можете да намерите всичко. Този силует е страхотен за ежедневно носене и идеален за долната част на всякакви тесни дрехи. С неговата лека материя, минимална кройка и едва доловимо усещане можете да продължите деня си с пълна увереност. Той също така подчертава сексуалността и върви ръка за ръка с вашето парти облекло или лятна рокля.

4. Безшевно дамско бельо

Слиповете са отличен избор, ако търсите повече покритие и плътно прилягане. Те осигуряват оптимална подкрепа на дупето ви, като същевременно поддържат всичко гладко под любимата ви рокля. Безшевното дамско бельо е чудесен избор за носене под прилепналите костюми и панталони.

Въпреки че някои комично наричат ​​тези бельо „гащички на баба“, те все още са чудесен избор за носене под по-секси дрехи като прозрачна рокля. С неговата висока талия и оптимално покритие можете да го носите и с любимите си дънки за всички времена.

5. Боксерки

Боксерките са супер удобно дамско бельо. Могат да се носят като бельо или модерно да се носят самостоятелно като облекло за почивка. Боксерките са идеални за носене под поли и къси рокли, особено през ветровитите дни. Те помагат да се гарантира, че не блестите повече, отколкото бихте искали на минаващи непознати. Боксерките също са страхотни спътници за вашите разходки, тъй като осигуряват бариера между бедрата ви, абсорбират потта и намаляват до минимум шансовете за протриване на бедрата.

6. Оформящо дамско бельо

Оформящото дамско бельо е идеално за жени с всякаква фигура и размер, като дава на много повече увереност, без да прави компромис с комфорта. Оформящото дамско бельо се предлага в много различни стилове бельо за красиво контуриране и поддържане на средната зона. Можете да изберете дълги шорти или шорти, ако искате допълнителна поддръжка и високо покритие или прашки, ако търсите минимални линии.

Можете да носите оформящо дамско бельо с всяка рокля или облекло. Не забравяйте да изберете оформящо дамско бельо в допълващи се цветове. Ако ще носите оформящо дамско бельо под тясна рокля, не забравяйте да изберете такова, което е безшевно.

Тук може да изберете первектния модел и стил дамско бельо за Вас.