Диети – каква диета да изберем?

Диети. Въпросът, който винаги си задават жените във всички времена до сега е – как да отслабна бързо и безпроблемно? Съществуват ли в действителност ефективни диети за бързо отслабване или това е само мит, измислен от производителите на биологични добавки?

В живота има случаи (и те на са малко), когато е нужно спешно да се влезе във форма, да се напъхаме в любимите си бермуди или да се преобразим много бързо за важен тържествен случай…

Диети

Има ли диети за такива случаи? Отговорът е – Да, има!

Ще разгледаме по-популярните диети за подобни случаи:

  1. Холивудска диета

Продължителност – 2 седмици. За този период можете да отслабнете до 7 кг. При тази диета основното е да следите за количеството на захар, сол и мазнини, да махнете хлебните изделия напълно от храненето.

  1. Зелева диета

Счита се за много ефективна. Можете да свалите до 5 кг за 7 дни. Храната не съдържа мазнини, в същото време е вкусна.

  1. Японска диета

Тази диета може да даде добър резултат- отслабване до 8 кг за две седмици. Базира се на хранене с морски дарове, като всички блюда се приготвят без добавяне на сол.

  1. Бразилска диета

Съдържа основно зеленчуци и плодове и зеленчукови супи. За 7 дни Вие отслабвате с 4 кг.

  1. Интервална диета или тридневна.

Тази диета продължава 9 дни, но може да се раздели на 3 етапа по 3 дни, когато се храните само с ориз, картофи и зеленчуци. Пиете само чиста вода. Отслабване със 7 до 9 кг, но бъдете внимателни и следете за състоянието на Вашия организъм.

  1. Супена диета

Тази диета включва различни видове супи, включително крем-супи. Основното е, тези супи да не съдържат картофи или бобови, масло или подправки. Хлябът също следва да се изключи от менюто.

Можете да посолите супата, но съвсем мъничко. Продължителност – 7 дни. Отслабване – до 4 кг.

  1. Диетата на топ-моделите

Продължителност – 3 дни. Отслабва се с 3, до 5 кг. Тази диета се счита за тежка, т.к. включва само 1 яйце и 300 гр. извара на ден, не се вечеря и се пие само вода.

  1. Кефирена диета

Диетата трае 7 дни и с нея можете да свалите 4-5 кг. Всекидневно изпивате литър и половина кефир с намалена масленост.

  1. Диета с пресни сокове

С тази диета можете бързо да ослабнете, но не е така лесно да я издържите. Включва прясно изстискани сокове от портокали, грейпфрути и лимони – три пъти на ден. За 3 дни сваляте 3 кг.

Вашият коментар