Защо да изберем ЗАШЕВИ ТРАНС ООД

Доставка на контейнери – Повече от 13 години ние си вършим работата със съвест, усмивка и любов. Предлагаме различни контейнери на достъпни цени.

Зашеви- Транс разполага с 4 камиона различни по големина и над 60 броя различни по кубатура контейнери.

Това количество и разнообразие ни прави фирма No1 за извозване на строителни отпадъци в София. Нашият екип работи с пълна сила и скорост, за да изпълним Вашите изисквания в точния ден и точния час. Всяка възложена задача ние я изпълняваме доблестно и с удоволствие. Много клиенти са останали доволни и продължават съвместната си работа с нас. За да Ви бъдем възможно най-полезни, ние предлагаме различни услуги:

  • КАМИОНИ ЗА КОНТЕЙНЕРИ: нашите камиони вдигат без проблем стандартен контейнер. От там ние се грижим без никакъв проблем той да бъде пренесен до депото за отпадъци.
  • ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕРИ: различни по обем, за всякакви отпадъци. Доставени на желаното място в желаното от Вас време.
  • ТОВАРО- РАЗТОВАРНИ УСЛУГИ: с наши чували екипът ни ще свърши и изнасянето, събирането, товаренето и почистването на Вашите отпадъци.
  • Извозване на строителни отпадъци: след доставянето и товаренето на контейнера, той ще бъде извозен.

Фирмата е лицензирана от МОСВ, има договор с две сметища на територията на София. Работим и с много от по- големите фирми. Винаги правим най- доброто, не само за нашите клиенти, но и за околната среда. Работим без почивен ден.

Зашеви- Транс ООД е правилният избор!

Вашият коментар