Какви са резултатите от коучинга

Вътрешната сила и вяра идват, когато човек изведнъж осъзнае, че целият му живот, всяко събитие и всеки човек в него е негова лична работа. Във всеки един момент, само Вие влияете върху това, което Ви се случва. В резултат на сесиите по коучинг, този, който работи с треньор (коуч), знае това от първа ръка и живее от собствения си опит. Ето защо ще Ви покажем и какви са резултатите от коучинга.

Нашата мисия, на Skillception, е да създадем платформа, където ще срещнем хората, които предоставят знания и умения с тези, които имат нужда от тях, skillception.com

Какви са резултатите от коучинга

За да получат планирания резултат, практикуващите треньори се срещат редовно с клиенти в продължение на 1 до 3 месеца (а понякога и до шест месеца) веднъж седмично. Дългият период на съвместна работа помага за формирането на добри навици. Нов стил на мислене. Носещ желаните резултати и положителни промени в живота на клиента.

В допълнение към консолидирането на нови умения и способности, по време на промяна, хората често изпитват и разочарование. Поради липса на бързи резултати и намалена мотивация за действие. В този момент подкрепата на коуча става особено важна. Който помага на клиента да се справи със самосаботирането и възможни отказвания.

Треньорът подкрепя клиента си по пътя на желаните промени

Понякога треньорът остава единственият човек, за дълго време, който подкрепя клиента си по пътя на желаните промени в живота! В крайна сметка, в непосредствената среда обикновено не е лесно да се примирим с факта, че изведнъж човек престава да бъде предсказуем, разбираем и „удобен“. В допълнение, промените, които се случват с човек, означават, че трябва да се съобразите и също така да преминете на ново ниво. И това е нещо, което другите хора не искат да правят. Защото повечето хора се чувстват удобно да седят в обичайната си „зона на комфорт“.

Следователно, по пътя на промяната, клиентът винаги ще има много изкушения да „се откаже от всичко“. Да се откаже от мечтата си. В края на краищата е много трудно да продължиш, когато чуеш от приятели и роднини: „Защо ти трябва това?“ „Спри да правиш глупости!“ „Все пак няма да успеете!“

И може би човек би се отказал, ако беше сам … Коучингът е това, което променя коренно нещата.

Вашият коментар