Лимузините като израз на лукса

Лимузините

Повечето хора свързват лимузината с тържественост, някои важни и значими събития в човешкия живот. Тези автомобили не са адаптирани за ежедневна употреба, т.е. няма да може всеки ден да се ходи на работа с тях, да се пазарува или да се пътува вдруг град.

Това са специални дневни автомобили. Обикновено лимузините се наемат за някои празници и важни събития. Но тук също е важно да се избере най-интересното, добро и може би малко необичайно дълго превозно средство. Има рейтинг на най-добрите и най-скъпите лимузини, Повечето от тези машини са базирани на производствения модел, който е значително удължен и създава цял развлекателен комплекс вътре. Масово тези автомобили се позват като лимузини под наем.

Приза най-скъпата лимузина в света беше спечелено от творението на Rolls-Royce.

Това е специална поръчка, направена за султана на Бруней. Също така тази кола може да се нарече най-невероятната лимузина. В края на краищата цената му е 14 милиона долара. Най-близкият конкурент, направен под формата на колата на героя от комикса Батман, струва повече от 4 милиона долара. Той определено е ясен претендент за титлата на най-необичайната лимузина. Но все пак се интересуваме от най-популярните, практични и интересни коли с дълго тяло.

Това са автомобили, които се използват като лимузини в почти цял свят. Тази популярност се дължи на няколко причини:

  • висококачествена и надеждна база за дълга кола;
  • висок капацитет;
  • практичност и гъвкавост;
  • добри технически характеристики;
  • дълготрайност на превозното средство.

Топ 10 лимузини започва с представителя на американската автомобилна индустрия в лицето на компанията Lincoln.

Лимузината е наистина добра, защото има уникален външен вид, най-високото ниво на лукс. Това е кола за тези, които предпочитат класически и ретро стил. Дължината на колата е 8,5 метра. Такава машина има изящни форми и прилича на кола от 40-те години на миналия век.

Excalibur определено  възхищава минувачите, всеки буквално да иска да направи снимка на такава кола. По отношение на външния вид, малко лимузини могат да се конкурират с този шедьовър. Дори в базовото оборудване има: ъглов диван от естествена кожа; LCD телевизор; мултимедийна система; светлини на тавана; мини-бар и др. В допълнение към красивата обвивка има и широка гама от полезно оборудване. Нека автомобилът изглежда ретро стил, но всъщност той е модерен автомобил с всички произтичащи от това ползи.

Вашият коментар