Лукс и качество на дизайнерските радиатори

Тръбните дизайнерски радиатори се състоят от тръби. Особеността и гъвкавостта на този тип батерии е, че всички елементи са заварени с лазер и на практика нямат шевове. Тръбните конструкции имат здравина и издръжливост. Секционните радиатори са най-популярният тип отоплително устройство. Те се състоят от няколко устройства, свързани с батерии. И залагат на лукс и качество на дизайнерските радиатори.

Дизайнерските нагреватели са знак за лукс. Продуктите са изработени от различни материали:

  • Стоманените дизайнерски радиатори имат висока якост и естетика. В сравнение с други устройства, изработени от други материали, такива продукти имат няколко предимства: ниска окислимост при използване на нискокачествена вода, издръжливост, лекота, достъпна цена.
  • Алуминиевите модели се правят по два начина: чрез леене и екструдиране на алуминий в екструдер (метод на екструзия). Такива устройства не могат да издържат на хидрошокове, но се характеризират с добър топлопренос и ефективност.
  • Биметални дизайнерски радиатори. Тази опция е изградена от сърцевина, която е направена от медни или стоманени тръби и има алуминиево тяло. Предимствата на биметалните батерии са, че този тип е в състояние да издържа на налягане до 100 ATM и не е изложен на корозия.
  • Бюджетен вариант – чугунени дизайнерски радиатори. Това обаче не се отнася за дизайнерските модели. Чугунените радиатори са практични, имат високо ниво на топлинен капацитет, но са с много голяма тежест, което причинява неудобства по време на монтажа.

Ние залагаме на лукс и качество на дизайнерските радиатори. Ако желаете да поръчате, изберете ни: Тотал Терм ООД

Телефонът ни е: +359 2 971 7007. 

Адрес: гр. София п.к.1505, кв. Редута, ул. „Атанас Узунов“ 59 (близо до зала „Фестивална“).

  • Медните дизайнерски модели не са подложени на корозия, издръжливи и имат атрактивен външен вид. От минусите може да се отбележи високата им цена и необходимостта от използване на специално оборудване по време на инсталацията.
  • Електрическите нагреватели са изработени от закалено стъкло. Такива опции изглеждат особено естетически приятни.
  • Радиаторите, изработени от камък, са истински архитектурни произведения. Камъкът е в състояние да излъчва топлина при ниски температури, без да излъчва вредни вещества.
  • Стъкло. Френската компания Solaris произвежда оригинални нагреватели за стъкло. Принципът на работа е следният: към захранването е свързана плоча от трайно стъкло. При нагряване той предава топлина на втората плоча. Втората плоча е изработена от специално декоративно стъкло, което служи за украса на стаята.

Вашият коментар