Наем на водоноска

Къде може да се наеме водоноска-цистерна?

Наем на водоноска – полезна информация за фирми и частни лица.

Нужно Ви е някой да измие улицата пред блока Ви или тротоара? Имате малък бизнес и искате да измиете паркинга си?

Тук на помощ идват фирмите за миене на улици, тротоари и площади. Обикновено те са оборудвани с цистерни и водоноски, които ще извършат услугата с вещина. Водоноските биват с различен капацитет на водосъдържателя. Най-малките са по 4-5 кубика, като най-обемните събират 12-16 кубика вода.

Цистерни-водоноски се наемат от пътните служби, общини и агенции за измиване на улици, булеварди, мостове, площади, паркинги, магистрали. Практика е да се ангажират водоноски и от частни фирми за почистване на халета, гаражи, паркинги, плацове и т.н. Строителните фирми също прибягват до услугите на цистерните, когато издават своите обекти на възложителите.

Редица МОЛ-ове и търговски вериги регулярно ползват услугите на фирмите за измиване на улици и паркинги. Наслаганията от зимата – сняг, луга и друга мръсотия, биват отмити от водоноските и водоструйките и настилката се издава чиста.

Наем на водоноска

Ако Ви е необходимо да наемете водоноска или цистерна, в интернет изобилства от оферти и предложения. Все пак е добре да не се хвърляте сляпо на първата оферта с ниска цена. Проучете фирмата-изпълнител, вижте готовите и обекти, колко години е на пазара и с каква техника разполага. Не е задължително една голяма фирма да Ви даде висока цена. Напротив заради икономията от мащаба, често цените на сериозните фирми са по-добри от тези на случайните малки фирми за водоноски.

Селскостопански производители също понякога ангажират цистерни за нуждите на напояването. Млади овощни градини, лозя и други насаждения трябва да бъдат поливани докато укрепне кореновата им система. Важно е да се осигури достъп до полето с насаждения и да има асфалтов път или чакъл до мястото. Водоноските са доста тежки, когато са натоварени и възможно да подадат в полето. Затова е важно да има здрава основа при предвижването й в полето.

Вашият коментар