Остарявайте с грация

Остарявайте с грация – третирайте кожата си с конопено масло

С напредването на възрастта кожата губи способността си да се обновява. В клетките прониква по-малко кислород, кожата става все по-малко хидратирана и губи своята сила и еластичност. При някои хора тези процеси протичат по-бързо, а при други по-бавно. Добрата новина е, че можем да ги забавим. Уверете се, че се храните балансирано, използвайте подходяща козметика и не излизайте без да използвате подходящи слънцезащитни продукти.

Кожа над 30 години

На тридесет трябва да започнем да мислим за начина си на живот и как се отнасяме към кожата си. На тази възраст тя започва да произвежда по-малко липиди и защитният мастен филм става по-тънък. Също така, производството на колаген се забавя и първите бръчки излизат наяве. Време е за хидратация. Натуралният крем Cremcann Q10 ще ви помогне в тази борба. Високите нива на коензим Q10 и ненаситената киселина Омега 3-6 подпомагат регенерацията, предотвратяват появата на бръчки, дават на клетките енергия и предпазват кожата от свободните радикали. Cremcann Q10 е пълен с природа, съдържа 17 естествени вещества, които ще направят кожата ви по-естествена.

Кожа над 40 години

Около 40 години ще забележите, че кожата ви започва бавно да губи своята еластичност и способността да задържа влагата. Клетките се уморяват и получават хранителни вещества с по-бавни темпове. Кожата е по-взискателна и изисква повече внимание. На тази възраст трябва да започнете да използвате анти-старееща козметика. Подарете си висококачествен крем, който зарежда кожата с богата доза хидратация. Натуралният подмладяващ крем Cremcann Hyaluron помага за възстановяване на обема на кожата и по този начин изглажда бръчките. Cremcann Hyaluron съдържа уникална комбинация от 3 вида хиалуронова киселина, една НС с ниско молекулно тегло и две високомолекулни НА. Хиалуроновата киселина се характеризира с регенериращ ефект и стимулиране на образуването на нови кожни клетки. Резултатът е необходимата хидратация и подобрена еластичност,  гладка и младежка кожа.

На каква възраст е кожата ви?

Направете тест. Стиснете кожата на горната  част на ръката с палеца и показалеца си и я задръжте за десет секунди. След което отпуснете и вижте колко време ще отнеме кожата ви да се изравни. Ако е веднага биологичната възраст на кожата е на около 20 години. След 2 секунди биологичната  възраст на кожата ви е на около 30 години. От три секунди до 40 и четири секунди до 50 години. На 60-годишна възраст кожата ще се върне в първоначалното си положение за 5 секунди или повече.

Източник: Konopp Haus Bulgaria

Вашият коментар