От какво се нуждаем в банята за по голям комфорт

От какво се нуждаем в банята

От какво имаме нужда в банята? Отпускащ душ, приятна атмосфера, нежна музика, релаксираща вана. Банята е мястото, в което можем да откраднем минутки за себе си.

Наскоро в интернет пространството се завъртя една интересна статистика. На въпроса „ Какво искате да имате в банята?“, мъже и жени дават интересни отговори.

Ето топ 6 на най-желаните неща:

  1. Джакузи – след изморителен ден, насладата в джакузито е несравнима. С чаша вино в ръка и успокоителна музика. Около 60 % от хората искат точно това.
  2. Огромен прозорец, показващ гледка към природата – отварящ се прозорец, разкриващ гледка към планина или море. Най-добрата вентилация и нареждащ се отговор на второто място.
  3. Дъжд от водни капки в банята – тук става въпрос за наличие на душ-пита, от която водата струи като капчици дъжд. Това е едно желание, което всеки от нас може да превърне в реалност. На пазара има разнообразие от форми и модели, просто трябва да го съчетаете добре с целия интериор в помещението.
  4. Практични шкафове за баня, рафтове и лавици – освен чистота в банята трябва да има и ред. Затова и мъже, и жени са категорични в отговорите си, че искат непременно да имат достатъчно място за хавлии, тоалетни принадлежности, сешоари, и т.н
  5. Отопляема лира – интересно място в желанията заема отоплението в банята. Никой не иска да се къпе на студено през зимата. Затова най-желан отоплителен уред е лирата. Хем красива, хем практична и общодостъпна. Има доста функции и топли малки и средни бани много добре.
  6. Преграда, която да отдели сухата от мократа част –в топ 6 попада и нещо наистина неочаквано – преграда за предпазване от намокряне на сухата част в помещението. Най-често това са стъклени плъзгащи врати, които не отнемат от пространството в банята.

Кои са вашите топ желания за банята? Помислете и не се колебайте да реализирате поне едно от тях.

Вашият коментар