Палтата тази есен – мода 2017

Палтата тази есен

Палтата тази есен – Може да се каже, че цветовете са сочни като плодове през есенния сезон. Сочни, ярки, красиви и модерни и благодарение на това целият свят се преобразява, сякаш се взривява от колоритни оттенъци, добива аромат- екзотичен и слънчев. Изберете Вашето есенно палто с такъв ултра модерен оттенък и преобразете целия пейзаж около Вас. И нека всички се обръщат след Вас и се усмихват, защото Вие им носите топло, екзотично, цветно настроение, подобно на разкошна цветна пеперуда на фона на черно сивия град.

Кои са тези прекрасни цветове?

На първо място това е червеният портокал. Екзотичен цвят, попил жарта на оранжевото и мекотата на кораловото и Ви се иска да го добавите във Вашия гардероб непременно.

Мека вълнена тъкан, елегантен фасон, женствен и уютен. Дълъг свободно падащ колан, стилна широка яка, наподобяваща нежна прегръдка. Такова есенно палто ще Ви подари топлина, която идеално се съчетава с чувствеността на червения портокал.

Умопомрачително синьо – цвят за Вашето есенно палто. Това може да бъде елегантно право палто с три блестящи копчета. Стилна яка – стойка. Съвършена хармония. И дълбок, умопомрачителен син цвят, като небето над тропиците. Такова палто е просто безупречно!

Звънящо медено – за поклонничките на класическото, за истинска лейди, строга и женствена. Класическа яка на сако, капаци на джобовете. Стилна интерпретация на класика в меден цвят, който сякаш звъни с захарно кристален звън.

Вълшебен електрик – кашмирено палто, извикващо асоциация на приказна птица от градината на „Хиляда и една нощ“. Цветът на палтото има копринено сияние и е толкова ярък и чист, че може да заслепи очите. Ще изглеждате чувстена и безгрижна.

Цвят на италианско лате  – карирано мохерово палто, наподобяващо уюта на любимото кафене. Яката нежно завива шията. Леко разкроено, с дължина до средата на бедрата, идеално се съчетава с плътен чорапогащник с цвят на горещо какао. Погледнете се в огледалото: Вие сте лека, кокетлива и безгрижна!

Разкошен божур – цвят, който мигновено преобразява света. Чувстото е неописуемо да си потопена в този разкошен цвят меко стилно изчистено есенно палто.

източник: StellaAndStyle.com

 

Вашият коментар