4 спешни ситуации, в които трябва да се обадите на ключар

4 Спешни ситуации, в които трябва да се обадите на ключар

Някои хора не осъзнават напълно значението на професионалните ключарски услуги, докато не се изправят пред ситуация, която изисква спешна помощ и подходящ опит. В тази статия сме съставили четири примера за такива ситуации, когато не би трябвало да се колебаете да се обадите на ключар веднага.

  1. Заключили сте се от външната страна на дома си

Невъзможността да се върнете във вашия имот е безспорно неприятно и досадно, но няма нужда от паника. Също така, не се опитвайте да влезете през прозореца, ако това ви поставя под риск от нараняване- това просто не си заслужава!

И какво трябва да направите?

В случай, че нямате приятели или семейство, на които сте дали резервен ключ за вашия дом, винаги можете да се свържете с авариен ключар за помощ. Някои ключари може да са на ваше разположение за по-малко от половин час. Така че най-добре е да изчакате помощ, вместо да се опитате да нахлуете отново, което може да доведе до повреда на вратата или заключването, което ще бъде скъпо за коригиране.

  1. Имате опит за влизане с взлом

Опитът за кражба може да ви причини емоционални щети и да ви остави уязвими и несигурни във вашия дом. Естествено е да се чувствате по този начин. Все пак колкото по-скоро правите нещо по въпроса, толкова по-рано ще получите онова усещане за контрол и сигурност отново. Ето защо препоръчваме да се свържете с ключар, който може по-скоро да поправи щетите, причинени от крадеца. Независимо дали крадецът е повредил бравата, патрона или нещо по-сериозно. Ключарят може да се погрижи за необходимите ремонтни дейности, за да подсигурят дома ви.

  1. Загубили сте ключовете си

Това е още един стресиращ сценарий, в който е важно да се обадите на ключари. Особено, ако подозирате, че някой е откраднал ключовете ви. В този случай е от съществено значение вашите брави да бъдат заменени веднага. Това ще ограничи достъпа на недоброжелателите. Ще бъдете спокойни, знаейки, че вашият дом е по-малко уязвим от потенциален опит за кражба с взлом.

  1. Не можете да заключите вратата си

Представете си този сценарий. Това е понеделник сутрин и бързате да се заемете с работа и да пуснете децата си в училище. И веднага щом прекрачите прага, разбирате, че не можете да заключите вратата на дома си. Причините могат да бъдат различни. Ключът не може да се завърти в ключалката, ненадейно се е счупил вътре или заключващият механизъм се е повредил.

Аварийни ситуации се появяват неочаквано, така че никога не е излишно да имаме доверен авариен ключар, само за всеки случай. Предлагаме 24-часова услуга / 7 дни в седмицата. Така че, ако попаднете в спешна ситуация, не се колебайте да се свържете с нас, като се обадите на 0898 58 58 59

Вашият коментар