6 най-добри степери

Препоръките са винаги добре дошли, когато става въпрос какъв уред за домашна тренировка да изберем. Как да изберем елиптичен треньор за дома.

6 най-добри степери за изпълнения на домашни упражнения

Топ класически степери:

Кетлер Монтана

Едно от основните предимства на този степер от световноизвестната компания Kettler е компактността.

В края на сесията симулаторът може да се сгъне, след което лесно ще го приберете на място в дома си, където няма да пречи. По време на съхранение, той не заема много място, тъй като се трансформира в малка структура. В обичайната си форма той е пълноправен класически апарат за спортни дейности. Устройството е оборудвано с хидравлична система за натоварване с дванадесет нива на съпротивление. Също така е оборудван с компютър, захранван от батерии. На дисплея му потребителят може да прочете информация за шест параметъра, включително консумация на калории и честота на ходене.

В представения модел на степера има импулсен контрол. В случай, че прекалите с тренировки, Кетлер Монтана ще даде предупредителен сигнал на потребителя да си вземе почивка или да намали скоростта. Симулаторът има независим ход на педала, което определено е плюс. Уредът може да издържи натоварване до 110 кг. Фитнес тест, целенасочено обучение и висококачествен Кетлер – това са основните предимства на степера.

Предимства:

-Качество на изработката;

-Високо натоварване;

-Ш-ирока функционалност.

Недостатъци:

-Ръкохватките не се прибират;

-Може би цена.

Proteus ISS550НР

Друг степeр, Proteus ISS550HP, е чудесен за домашни спортове.

Той, подобно на предишния модел, има хидравлична натоварваща система с дванадесет нива на съпротивление. Симулаторът е оборудван с компютър, който работи на батерии. На интуитивен дисплей се показва информация за продължителността на времето на тренировката, броя и скоростта на стъпките, както и количеството изразходвана енергия. Потребителят има достъп до: функция за сканиране, фитнес тест и програма за възстановяване. С тяхна помощ е удобно да се анализират положителните промени, както и да се следи издръжливостта и съотношението на мазнините към общата маса в тялото.

Дизайнът е удобен, сгъваем, така че по всяко време може да бъде прибран и поставен за съхранение във всяко място, където Вие решите.

При сгъване степерът е много компактен. Подложките за крака имат покритие против приплъзване, което осигурява стабилност по време на тренировка. Сензорите за измерване на импулса са вградени в дръжките на симулатора. Максимално допустимото натоварване на устройството не трябва да надвишава 125 кг.

Повече информация за степерите и продукти на сайта на Duvlan.fitness

Вашият коментар