Поддръжка на сайт

Агенция, предлагаща поддръжка на сайт, набавяне на съдържание, следене за проблемни части, за заразяване от вируси и други – това е VISEO LTD.

Какви точно услуги и какво може да направи екипът на агенцията W-SEO ?

  • Да следим работата на уеб проектите Ви 24/7.
  • Промяна на съществуващата и разработване на нова функционалност, извършване на SEO-подобрения.
  • Ние интегрираме решения и услуги на трети страни.
  • Ние администрираме сайта и средата, както и актуализираме съдържание.
  • Публикуваме съдържание на сайта.
  • Ние тренираме, консултираме, изготвяме инструкции, в случай на необходимост.
  • Тестваме сайта и поправяме грешки, които най-често настъпват след актуализации.
  • Ние предлагаме адаптивни и гъвкави планове за поддръжка.

Най-важното нещо, което трябва да знаете е, че предлагаме гъвкави решения, адекватни цени и добър съпорт. Тарифите за поддръжка на сайт са различни, в зависимост от нуждите и желанията на клиентите, но ето и базови тарифи, предимно за WordPress базирани сайтове.

Освен отстраняване на технически проблеми, компанията предлага и периодично задържане на позиции в Google, при определени фрази, както и по-добро класиране, но във времето, тъй като повечето от Вас знаят, че SEO оптимизация е процес, за който се изисква много търпение и време.

Днес всеки има сайт, но малко полагат необходимите грижи и старание и това е грешка. Ние, екипът на фирмата предлагаме адекватни решения, давайки си сметак, че много собственици на уеб проекти са изключително заети, а други нямат техническите познания за справяне с подобни проблеми.

Ако обмисляте стартирането на нов проект, но нямате сайт, ние можем да Ви изработим такъв. В случай че желаете нова визия, нови функции, или изцяло редизайн на сайт, ние отново сме на Ваше разположение.

За да Ви е по-лесно, можете да се свържете с наш представител на телефон 0893919196 или да пишете на имейл office at w-seo dot com.

Не оставяйте сайтовете си без наблюдение, тъй като това може да доведе до деиндексирането му от Google. Най-често проблеми се появяват при актуализации, било то на ядро, било то на модули, като повечето съвременни системи вече правят актуализациите автоматично, а ако никой не следи сайтовете Ви, то те могат да излязат извън строя.

Вашият коментар